Napravio danas kemijsko ciscenje motora sa LM DIESEL PURGE u kucnoj radinosti.
Snimku sam pregledao i na snimci mi se motor cuje jako bucno sto u stvarnosti nije uopce tako.
Uglavnom ja sam zadovoljan, promjenio sam i filter nafte, ulja, ulje i filter zraka KN panel

LINK na YouTube, btw jos se uploada
http://youtu.be/cU9BRdZY13oNajefikasniji kemijski nacin ciscenja dizni, rail pumpe ,ispusnih ventila, turbine i katalizatora na jtd,cdti,tid 16v, a i na svim drugim dizel motorima.
Procedura
1.Izvaditi stari filter i staviti novi filter nafte
2.U kutiji ispred akumulatora izvaditi osigurac od FUEL PUMP na položaju 21- na taj nacin iskljucimo pumpu u rezervaru
3.Spojiti vanjsku pumpu na ulaz u filter- pumpa crpi LM PURGE iz posude i puni filter i rail te na povrat spojiti komad crijeva do iste posude otkuda se crpi LM PURGE. Crijeva neka budu sto kraca da se ne gubi puno tekucine po crijevima. Pustiti vanjsku pumpu da odradi jednu minutu prije paljenja motora kako bi istisnula zrak iz sustava i precirkulira PURGE tekucinu kroz rail.
4.Ostaviti auto da radi 30 minuta i nakon toga izgasiti auto na 10tak minuta.
5. U posudu iz koje crpi LM PURGE ulijati jos do max 5dcl nafte kako bi proces mogaojos trajati max 30 minuta.
6.Ako rail usisa zrak onda se auto izgasi sto znaci da vise nema tekucine i da je proces na kraju.
7. Tekucinu koja je po crijevima i u posudi otkuda se crpi LM PURGE skupiti i ulijati u rezervar. Pokopcati sve lajtunge nazad na motor.
8. Vratiti osigurac za FUEL PUMP na poziciju 21 (15amp)
9. Dati kontakt nekoliko puta i drzati ga 5 sec da pumpa iz rezervara procirkulira naftu i da istisne moguci zrak.
10. Ciscenje gotovo (upaliti auto i uzivati u voznji)
Koristeno:
1.5m duzine 7mm debljine slauf
2x selne 1cm
1x vanjska pumpa
1x 1litra LM PURGE
Nakon ciscenja motor ugladenije radi, manje trosi, manje dimi, bolji odziv na gas.