0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
09.04.2010. Prelog Marina1. Vedoo2. kovač3. seth4.5.6.7.8.9.10.11.12.13. Mrzli33.Zagi17 : : : : :Kaj bumo : :Ja idem a vi :
A de pa su nam Xarix,brijač,Jimmy,neprilagođen,shadowfax, suseda Izzy i ostala kompanija : : : : : : : :ja radim do 19 tak dsa ni ovaj put ništ od mene...
Mrzli,Vedoo kaj onda idemo ili : : :
da,zelio bih poravnat cijelu haubu,znaci da mi stavi pleh u onaj trokut na vrhu haube,poravna,pokita,ofarba....vidovic iz brezja mi reko 500 kn....ako ima nekog da to kod kuce na crno i jeftinije napravi nek se javi....
Ima jeden dober majstor v Belici, tam blizu cirkve, prek birtije, ima tablu na hiži, limar Stjepan Đurkin. Takve sitne preinake napravi, a da zgleda kak da je novo, origigi. Videl sam kak je jednu GTjku sredil, nakon njegova tretmana, zgledala je kaka nova. Cijena, i ostale sitnice... Odeš, pitaš...
Sused Mrzli skoro ti danas ograda nastradala nego slaže li taj lik i vrata na 33 naime nemogu zatvorit suvozačeva vrata do kraja .... 3 cm mi je "luft"
moraš iti njega pitat dal bu to slagal,a prije toga provjeri ak ti možda pojas ne visi van kroz vrata
pa naravno da bu slagal..... nego videl sam još si ne složil onoga zadnjega branika : : Kad bu se pilo : : : :
nit ne namjeravam slagati,ak složim me nebuš prepoznal
kovač još si doma???kad ideš u austriju?
ma nemam pojma,ovaj neke kvake sere,valjda se prestrašil onga oblaka sa islanda,najfriškije informacije su ka idem oko srede-četrtka
i veljac je jos doma?
pivica : : : Mirage : : : :
bu se nekaj dogovorilo....mladi japa,nikaj si se ne pofalil a niti platil....mogel bi te susret kostati :hehe: