0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
medjimurska ekipa,pojačana sa 2(dva) varaždinca.. bilo je ok..svima +..vedoo,hvala na cugi..
inače je i za ovaj susret bilo zamišljeno da dečki dovedu svoje bolje polovice al neznam gdje je zakazala organizacija
Eto da se javim, bio na svirki, organizirana zabava pa nisam mogel sredit upad ekipi kad i za nas u staru uopće nije bilo ni stola ni stolica tolika gužvetina je bila...S obzirom da sviram sve vikende osim 27-og ovaj mjesec mene neće biti uglavnom na meetovima
Onda napiši kad je fraj zabava pe se možda i mi kaj dogovorimo
tak je, a bili smo i zejni jos, kaj ne mrzli mogli smo jos jednu bez problema
A sam vas lepo pital dal bute si još nekaj spili pak ste ne šteli
kaj bumo tam pili kad se polako zapiralo, samo smo jos mi ostali, a da si ti pital svaka cast.
Cija to zuta integralka (eventualno "obicna" HF-ica) bez regi kaj se mota po Čakovcu :
pozdraf ljudi ekipa za 100 ste susret bio odličan
Pozdrav! Naravno, čim više to bolje. A kad bu sljedeći meet, neznam, ali bit će!
kaj ka nas opet 5-6 dojde na miting, i to po obicaju navek jedni te isti
A ježi ga, ko oće nek dojde, ko neće ne mora, njima na dušu
A ježi ga, ko oće nek dojde, ko neće ne mora, njima na dušu Nego vedoo, firma ti se bavi sa strujom? Ili?
Tak je Mi se našli i denes na
pa kaj pok na a kebab
cistam ljefko bi se moglo dogoditi ka prek vuzma doletim na par dana v domovinu, kaj mislite bumo za sunkicom i malo vec zejni. ima li interesa za maleni ( ne v subotu ) sastanak uz rundu -dve ajde da vas cujem kak disete, ve more i boxer dojti rekel je da samo po subotama igra