0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
.Jučer podigao alfu ali još ima posla.Potrebna zamjena zupčastog sa svim mogućim natezačima i vodenom pumpom 3500kn+, vilice kompletno prednji kraj 2500kn+posel, stabilizator štanga 1200kn+posel, tak da bum malo po malo slagal kak bu penez, ali složit će se .
Ja vjerojatno drugi tjedan u V. goricu, usput mi je
ljudi ste zivi, kaj ima novoga doma.... ste dobili svi bozicnice.....ili :cry: da vas cujem malo
dragi moji neznam kak da pocnem :cry: ali denes je GTV moja dobila novu vlasnicu, ve neznam dali morem jos ostati tu na forumu ili se moram izbrisati. : :ostal mi je od talijana jedino jos coupe i ak kolega zagi nabavi ficu onda i taj....
Pak si rekel da imaš i Spidericu i to se broji bit če bit če
imam ju, a istodobno kao da je i nemam, ve si ti premisli kaj je pjesnik ovime stel reci : : :
vedoo, postoji život prije djece, i onaj nakon rođenja djece. Ak neš deci dal, a kome buš onda dal. Po meni, Spiderica je u statusu "otpis" I, zbog toga ti nema kaj biti žal. Nego, reči ti kćeri neg tome žabaru onda dojde pokazati lepo naše Međimurje v jesen, i kak se fajn more đorati s Spidericom po bregima našima, tak nekaj nemaju "te tam v žabar-lendu"
tocno tak prijatelj ne da je u statusu nek je 100% otpisana od moje strane, kak je dosla tak je i disla od mene, al neka ona ( spider ) bolje pase k njoj neg k meni kaj je je. evo denes sam isel pogledati jedan auto jako rijedak, dajem za rundu onome ko pogodi o kojemu se auto dela:mala pomocdelani od 91-97 godineBOXER motor 3.3 ccm2coupe...ajde da vas vidim ( fico nije ) :azn:
subaru svx :wz :wz
Ovo boldano buš teško našel jedino ak fali par ventila Od SVX-a bježi jer auto je mrak izgleda ali za tu litražu i potrošnju neide kak bi trebal. IMaš jednoga u Međimurju
evo decki da vam se potuzim malo posto vi nist ne pisete.nisam mogel dugo izdrzati bez alfe te sam denes kupil odmah 2 komada i to 166 3.0 V6 24V Super sa xenon svjetlima i sa svom mogucom opremom te opet GTV ali samo 2.0 TS sa samo 100000 km. oba crna mafijozi boja. kaj da velim u februaru dolazim jednim, neznam kojim, tak da pripremajte opcemobilnu akciju ka zalejemo bar jednu alfu. pajdo xarix molim te preuzmi to u svoje ruke ka bu klapalo. do onda bu mogel i boxer na pijacu nakom porodiljnog dopusta.svima skupa sretan bozic :smile:
čestitam vedoo,, ajd dojdi s 166-com...da budu 2 zveri na kupu..
na sredini ili na svakom kraju koda da ih cuvamo ha...........
Moral bum i ja malo do vas dojti :wink:
nek budu na sredini skupa.... :az: :az: a posle ih moremo i preparkirati heheheajd vedoo reci ti nama malo više o svojim novim pilama, koja godina, pukni neku sliku ak imaš i tak, naj se sramiti... :wink:
e da ti bi mogel dojti,tebe fakat te dugo nismo vidli..ja mislio ajd vidjet ćemo se na božićnom ručku, a kad ono ništ ajj