0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nikaj ne vidim
ve kak je treba im poslati najbolje bi bilo da odes na www.studiop.hr , ili nazovi Tihomira ili Velimira ( vlasnici ) te ih priupitaj kaj oni i u kojoj verziji trebaju. mislim da direktno iz prve ruke navek je najbolje bilo. kaj ve ostaja sjevernozapadna/sjeverna ekipa ili bude to izmjenjeno u medjimursku ? :
Ja se odnedavno više ne molim...Pogoto od kad sam bil s dasilvom kod njega i dao je blagoslov
Dasilva ti ima krivi motor pod haubom
JBG, i ovce i novce neide.....
Hiti ih van imaš još jedna metar dalje :hehe: :hehe:
Bude li kakav opce-mobilni oficijelni poziv na u budučnosti : : : :
Vedoo ajd pogodi čiji je ovo "fičo" : :
da ga nisi mozda za mene nabavil prijatelj, suncete ti kalapajsano, nadam se da nije onaj skinuti sa furzbuuka od "nestasne" nam keljnerice :wz
e to je baš taj :hehe: :hehe: : :
Ništa ja tu ne ulazim u ta pitanja to češ ti morati voditi pregovore inače malo sam kopao i pronašao sam jednog fičeka kojemu treba generalno uređivanje (malo hrđav,motor šteka i ostalo ) a ako želiš tip ga daje besplatno......
pa kak si ve ovo opisal taj bi trebal jos meni platiti :hehe: :hehe: nego daj konkretno si ti videl toga auta osobno, ima sve papire kak treba, a najbolje jos ak bi imal kakovu sliku od ficurine.
Vidio ga i malo vozio....... papire ima sve ok na autu treba malo naštelati motor na par mjesti je hrđav ( pragovi malo po prednjoj haubi...itd. )slike sorry nemam a tip ga badava daje jer auto trune na dvorištu uz to ima i 33 seriju 1 kao susjed Mrzli ali za nju se treba dobro cjenkati jer je auto čuvani, garanžirani a ima oko 60 000 km
Evo tek za dva tjedna idem k njemu pa bumo se dogovorili.......