vedoo, daj link s točno onim kaj ti imaš sve u GTVjki, i kaj ti se nudi u zamjenu. Ak je ova zadnja 166-ca u pitanju, s brdom opreme, a "bolji" ti je Coupe od GTVjke, i treba ti lađa za dofurat se iz čokoljadlanda odmoran doma, onda...
za dofurati doma imam mb E320cdi i chrysler voyager, ne dela se o tome nego gtv-ejkom sam napravil ove godine niti 100 km tak da mi je steta da samo stoji a drugo imam vec 3 kom coupea. sad ide jedan prijatelj u italiju u penziju i ne treba mu tako veliki auto ( 3.0 litara ) tak da bi ga rado prodal, inace auto je ili '02 ili '03 godiste, a upravo sam saznal za jos jednog povratnika koji ima crnu 164-ku sa nekih 95000 km, inace '97 godiste, super izvedba, znaci ne 24v nego normalna sa 181 ks, koja mi se ruku na srce 10 puta ljepsa vidi nego li 166-tica. posto sam vozil od '87 do '96 samo 164-ke znam kaj je to za auto, koliko je dobar, sve njegove mane i prednosti a i potrosnja je puno manja od 24v verzije.
ve neznam ka j napraviti, idem u subotu obadvije pogledati, napravim par fotografija pak slozimo malo glasanje na forumu, inace za usporedbu, cijene od 164 -ki su vise od 166 barem kod mene u ch. zakaj... neznam. evo to bi bilo to zakaj bi mijenjal gtv-ejku