:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
3 il 4 stranice prije je popis... al se vodi "žustra" rasprava o vremenu, i mjestu. Rasprava je bila tolko "žustra", da sam se moral malo prodrajvat, i provjerit nekve stvari. Daklem, onaj parking koji sam ja predložio za kasnije ovjekovječivanje pod svjetlima reflektora OTPADA, jer reflektora NEMA. ALI!
Provjeril sam onaj kružni rotor kod autobusnog kolodvora, jer je u blizini "KLOMPA" di bi mogli prije/poslije potkrijepit utvrđeno, al me rezultat osvjetljenja i nije baš previše oduševio.
Ovak bi eventualno ispadalo to ovjekovječivanje na kružnom parkingu kod autobusnog kolodvora. Nije mi vrag dal mira, pa sam odfural na
eventualnu lokaciju broj 2, gdje je osvjetljenje daleko bolje, i nema smetajućih prometala koje raspršuju svjetlost drito u objektiv.
Prednost lokacije 1, kružni parking kod kružnog toka iza Macanog doma: blizina grada, blizina "Klompe" koja ima terasu.
Prednost lokacije 2, parking kod trgovačkog centra "Mercator", nekadašnji "Trgohit": oko 21h skoro pa da noćas nije bilo smetajućih drndalica. Nedostatak: kafić ima terasu koja je otvorena petkom/subotom "samo" do 21h.
Daklem, prijedlozi se i dalje očekuju... petak oko 19h do Mercatora, pa pričekat da se parking isprazni, pa sve to pofotkat, ili nedjelja u 16h, pa onda "nekud" u prirodu koja omogućava fino ovjekovječivanje nazočnih vozača i naših limenih dragulja...
Ili neka nova kombinacija/prijedlog