0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sinisa kai si ti coravi :hehe: :hehe: daj malo pogledaj kak su se decki parkirali : : meni je prosli put bar kombi smetal preko,sad je parking bil prazan btw slike danas stavim dok dojdem s posla jucer navecer nisam mogel na forum :rolll:
ja mislim da vidi dobro isto ko mi ostalimi smo htijeli podržat tebe pa da se parkiramo ko ti prošli put,ipak mi držimo jedan do drugoga,pa pošto se ti nisi prilagodil nama,mi smo se sad htijeli prilagodit tvom načinu parkiranja pa dok ti dojdeš i sparkiraš se ka budu svi isto parkirani,a kad ono ti si sad shebo,i parkiral se ko i svi ostali obični ljudi,a mi smo ipak alfisti pa moramo bit po nečem posebni,a ti si nam dal ideju i sad ju nisi proizvel u praksu,pa mislim......
plus svima koji su bili na meetu...pitaj Mrzloga...
dešifriraj ovo : : : :
ajd za tebe - ukratko-dal si nam ideju da se bumo svi alfisti na meetovima parkirali ukoso,ka nebumo ko svi ostali tam,ipak smo mi i sad smo se svi parkirali ukoso osim tebe,+ za to ka si došel sam ti več dal,a ve ti dam još jenga za ideju kosog parkiranjatak da budu od ve nadale svi znali,na meetovima se parkeramo ukoso,alfistički zakon 33 članak 1.3 stavka S
alfistički zakon 33 članak 1.9 stavka Smože ovako??? pa nebre bit se po tvojim
:hehe: :hehe:Evo ti pljus
mrzli jel fakat?????? morem i ja svima dati jenga?????
opet nisi skuzil kai je Izzy napisala : : :
: : : ok,ak ti tak veliš
Leac de su slike kakve :
i jos ne kuzis nazovi ju i pitaj kai joj je znacilo to "pitaj Mrzloga"
kao što več prokomentirah u nekim davnim prošlim vremenima od prije nekih 5 min
ipak si ti morao sebi ostaviti nick NEZNATI :hehe: :hehe: :hehe:ej nhf
jaj pa tebi fakat moram 5x pisati,pa gle,99% sam siguran ka je izzy mislila na ono boxerovo "pitaj mrzloga" v saki drugi rečenici na meetu,a ovaj 1% more biti ka vi 3 neka drugo šulate : :
(Image removed from quote.)
pa konacno si skuzil ajd,ajde malo te zahebavam kai odma kunes mater rađe si tu gore pogle kak si se sparkiral :hehe: :hehe:
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
zašto svi držite ruke u đepovima :hehe:
Gume su banana za ovo vrijeme
Mrzli zaglavil sam doma na sred dvora s tvojim autom Niti naprijed niti nazad Gume su banana za ovo vrijeme