0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
uh,ti bokca,dogovor u zadnja 2 dana a bit ce nas vise nek dok se tjedan dana dogovaramo
Onda ja nebudem došla da ne kvarim prosjek
o 2bad,pozdraf,pa di si? dugo te ga ne bilo
bok, ah gužva na poslu i takb.t.w ispričavam se svima kaj nisam došel na meet , jučer sem bil na rođendanu i ubil se alkoholom, tak da sam danas veoma bolestan
Od mene + svima koji su bili kod mene na gradilištu i skidali stari krov s kuće
Al smo lavlje odradili posel
After party poslije božićnog s lopatama a projekt se zove iskop temelja
S obzirom na vrijeme, bolje pripremi lopate za snjeg i krampove
Ma mi moramo doči samo da vidimo oče li to bager dobro iskopat :hehe: :hehe: i popit kou čašu kuhanog vina
Pa bilo nas je ukupno 9 i malo je falilo da je srušimo........Već smo Mrzli i ja napravili neki plan kad budealfisti meet kod mene, bez brige
ah,šteta baš je bilo v redu,ovaj put sam vozil sethovu 2.5 v6,malo ali taman ka mogu reci ka sam ju pelal + svima kaj su došli
pa i ja sam ju peljal taman tolko kaj sam ne mogel spati.... :)vidim nisi se pohvalil kaj si najjače vozil?malo je šugavo reći 2.5 kad se onaj tip hvali s ferrarijima,audijima i ....
pa ono RADNIdogovori za subotu prije Božičnog ručka,ideje i sve ostalo kaj ide uz tobio bi red pošto dosta ljudi dolazi u subotu u naš kraj da se organizira nekaj
Ko vam je taj "valjda" :
to ti je ono-od 6-7 prijavljenih na popisu dolazimo sigurno samo Mrzli i ja :hehe: :hehe: