0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kaj vidli bumo kak leaca učiš parkirati?? leac se tak parkiral jer je htel biti siguran ka mu nebu neki takvi japica koji je trubal,se parkiral preblizu,pa da mu vratima ne ogrebe auto :rolll: (sigurno je sigurno-zauzmeš 3 okolna mjesta poprečki,pa budu ljudi mislili ovaj nije kak treba i nebudu imali muda parkirat pokraj
leac se tak parkiral jer je htel biti siguran ka mu nebu neki takvi japica koji je trubal,se parkiral preblizu,pa da mu vratima ne ogrebe auto :rolll: (sigurno je sigurno-zauzmeš 3 okolna mjesta poprečki,pa budu ljudi mislili ovaj nije kak treba i nebudu imali muda parkirat pokraj
kaj vidli bumo kak leaca učiš parkirati??
a kaj se ti smiješ delal bi nešt,a ne kaj celi dan visiš na forumu :hehe: :hehe: ve dok vidi Izzy kolko si na forumu,nahebal si
: : ništ ja ne vidim :hehe: :hehe:
to ti vjerujem kai ti ništ ne vidiš
no kaj ve?
ah nikaj, štel sem za meet pitati, ali ve vidim da me nema doma, ja u Samoboru...ali bitno da si ti pak prvi na forumu, a ubijaš se od posla na poslu...
pa ne je meni udubljena zadnja lijeva strana na autu
Ajmo onda NEDJELJA 09.12.2008. 16:00 Parking kod autobusne :
bila bi i tebi da ti nije onaj japica u opelu pocel trubiti :hehe: :hehe:(i da si bil na meetu prošli put bi znal kak je doslo do toga )
misliš valjda 9.11.2008. ili :
ne,pa bolje bi bilo 9.12.,možda ostane netko od božićnog ručka u čk pa se barem skupi nekoliko alfi na meet-u ovak ti dojdu na meet dve alfe i 5 NCO (nepoznati cestovni objekt)...
bar se potrudimo doči,a sad sa alfom ili na manje je bitno
a tu i tamo se pojavi 1 PCO (poznati cestovni objekt) ali na žalost ne zna parkirati pa mi svi ostali glumimo da je on NCO
kaj,glumiti ka te ne poznam jaj navek pozabim deti smajlice ovak zgledi ka mislim ozbiljno,šalim se,moramo se opet na ziti
pa velim,vi kroz tjedan obavite svoje pa imate vremena vikendom..vidiš ja opet zabušavam na poslu,i to bum morao u nedjelju nadoknaditi pa opet ništ od meeta
a joj,siroće!ja ti isto radim i subotu i nedjelju