0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Problem je bio u mjestu,bilo ga je puno,nije se mogao odluciti gdje ce parkirati.
+ alfisti.hr|-+ Klub info| |-+ Susreti alfista (Moderatori: mauroar, Vele)| | |-+ Sjeverozapad - susreti- Dogovori i razgovori Mrzli, Maria89, Leac i 0 Gostiju pregledava ovu temu. « natrag naprijed » Str: 1 ... 48 49 [50] Dolje Odgovor Pretplata na ovaj Forum Nepročitano Preporuka IspisLeac došla je kontrola
o malena pa de si mi ti kaj nisi došla na meet : vidiš kaj me odma moreju zahebavati dok nisi s menom
A de si ti žena, već bi se mogla jednom i pojavit doma da ne zaboravimo kak zgledaš Moral si biti s nama danas pa da vidiš kaj je zahebancija
bum ja došla doma pa budu vidli onda oni svoje...
a eto me... valda dojdem uskoro pa onda napravimo meet..
tako je siniša,reci ti njima..bar su mogli s alfama dojti ak ništ drugo,ne
e ljudi ve smo već duboko u moramo paziti kaj nebu s.anja pak bum ja kriv ne tak Mrzli :
:hehe: Od toliko ne-alfi nisi znao gdje parkirati,i tako par minuta :hehe:
Zaaaaaaaaaaaaaaakon, srećapa ga je opel fahrer skužil na vrijeme inače bi bilo i bum
Aj kad dođeš bumo napravili meet samo tebi u čast
Pa onaj lik kaj ti je trubil s astrom dok si ti izvodil manevar parkiranja
aha..pa ne valjda kaj misliš da sam ga ne videl :rolll:e daj stanite malo na loptu,ve je već predaleko otišlo ovo..budu ljudi mislili kaj se neznam parkirati i kaj delam s.anja na cesti i ve molim vas lijepo objasnite ovo sve mojoj curi jer bum inače poslušao
pa to se sve zna....
I onda buš rekel da nekaj delaš, već si gore!
e da,svima plusić koji su bili na meetu..
pa delam, upravo puštam projekt van pa imam malo vremena. Ma šalim se, nego delaš u autocadu?
Je nego kaj, 2008 je zakon!! Izvedbeni me nekaj za... . Drugi vikend bu meet?Ili?
:bat Pa mogli bi, bum ja razmislil o lokaciji, možda mi kaj pametnoga padne na pamet.Ovaj put dolazi i alfa
Za cad