0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
: : :čekaj kad vas kaja baci na stolicu i uperi lampu u vas dva :
Ekipa, hvala na druženju! Bilo je super...Šteta kaj medonja nije radio, ali svejedno smo se nasmijali u drugoj pivnici , mada uz manje egzotičnu pivu! Hvala Tomici na ruži Hvala Arrenzzu kaj je preživio vožnju s menom u julki :a evo i slike klope i legendarnog pingvina :
budete na kavu morali doći :
Pozdrav ekipi, ja sam prije 20 min stigal doma, dobar susret po obicaju al trebao bi se pridruzit jos koj benzinac jer nemrem vise slusat kak im auti trose 5,23L
ma imam ja dizla kojeg gazim pa troši kako treba :
pa di's ti??Nema te u ZG nikako..vazda neki pos'o tearš..pa di ćeš s parama??? : :jel treba platit zlo da dođeš?? : : :
Ekipa, hvala na druženju! Bilo je super...Šteta kaj medonja nije radio, ali svejedno smo se nasmijali u drugoj pivnici , mada uz manje egzotičnu pivu! Hvala Tomici na ruži Hvala Arrenzzu kaj je preživio vožnju s menom u julki
(Image removed from quote.)Toliko od mene slika. : Najbitnije se vidi , jedini benzinac na susretu i nova 156 u dvorištu , koja troši nevjerovatnih 4,2 l po BC-u ako na to nadodamo još pola litre , još je uvijek debelo ispod svakog prosjeka.
da, više nam čevap nije dosta :hehe:
Pa jeli ti itko od ovih muškarčina poklonio kitu cvijeća ili su bili posvećeni čevapima? : : :hehe: