hej ljudeki

vidim ovdje žestoka debata se razvila.. ali naša Curly je to elegantno vrnula u mirne vode

Nemojte se prepirat kak je i kolko ljudi došlo na zadnji susret 01.05. u Bj... činjenica je da je glavnina dogovora bila putem fb.. i to je to..
S obzirom na prilično zgusnut raspored u 5-om mj. - B.Luka,pa Klaudio u Sloveniji,pa veeliki skup u Rijeci predlažem
da se mi sjevernjaci okupimo u 6-om mj.poslije Rijeke.
hajmo malo razmislit gdje bi se mogli naći.. osobno mi je draže negdje otići u vlastitoj režiji nego u restorane,ali neću birat.. kak se dogovorimo tak bude..
Lokacije koje mi padaju na pamet su: Kalnik planinarski dom ( tu sam Vas vodil),Križevci,KOprivnica( gore na PRC--> tu smo Vas vodili,Šoderica( mala ekipica bila).. možemo u Nedeljanec ( VŽ) na klopu( svi znaju kak se tam jede), pa npr.Prelog( malo u Međimurje) u pizzeriu Rossa.. Bjelovar i okolica
Svakako treba uzeti u obzir da je kriza i da love nema.. zato su i susreti sve manji i ponekad ispadne kak ispadne..
Ovdje smo ozbiljni ljudi,ako dogovaramo nekaj u restoranu mora se znati br.ljudi.. ne smije se dogodit da zadnji dan otkaže pol ljudi..
Evo, ajda sad da vidimo razmišljanja o lokaciji ..