0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Da uzmemo kakve salate il nekaj.
Što se mene tice kako hoćete lako se i roštilj još okrene,ali kao šta Argor reko budem tatu pito kad ga uvati pa javim Za one koji dolaze i krecu ic Bjelovara došlo do promjene lokacije nalaženja jer je lunapark na starom mjestu (Image removed from quote.)
Renato kaj bus pil da ti donesem
Ako možeš nabavit dobro bijelo vino.. uzmi litru-dvije za gemišt..@ hrga - mi se nađemo na starom mjestu u Kc.. tj. na tvojem omiljenom semaforu :hehe: : :hehe: desno pa prva desno( nakon 100 m) pa otraga negdje na parkingu.. mislim da je kodno ime okupljališta Crvena fleka :hehe: : :hehe: Mi Vas čekamo u 12.00 na parkingu.. ako kaj zapne imaš moj mob..
vidimo se u podne tam.
Tako je i da se skupimo do pol 1 i onda krenemo,a naravno možemo i prije,ako se skupimo prije svi
Hrga i Curly traže mjesto susreta:Hrga pruža svoj mob ženi i kaže: daj pogledaj di je ta ulicaCurly: a moguće da je to ovdje ovo skretanje.Hrga: daj pogledaj iznad u tekstu kak je ime kafićuCurly: Crvena fleka
Mi ne idemo u Bjelovar , imamo pola sata do Babotoka.
Renato uzeo sam ti 3l, valda ti bu dosta :
Ma super je bilo, mjesto je super, ekipa je bila super, klopa je bila super ..... jedino su stolice nešto lošije kvalitete.