0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bil si loptastiji neg inače?
I malo spljošten na spolovima :hehe: :hehe: :hehe:
@ftfool - ajd zajebi tog vidovitog milana i tak posloži karte da dojdeš :hehe: Naravno i svi koji ovdje nisu spomenuti su dobrodošli Kak je jedna kava pokrenula druženja..da sam znal bi prije zval na kavu..
samo do kada bi se najkasnije trebalo stavit na listu...
To bi najbolje Hrga znao, on bi trebao uzeti čevape, pa da zna koliko da uzme, recimo zadnje do petka.
Zato postoji lista, pa nije valjda da si mislio da idemo na tvoj trošak.
To bi bio židov.
Malo me čudi, odkud to : prošli susret pozvao si ljude iz 4 županije na feštu o svom trošku. :grinning-smiley-043:
Pa zato baš, da ih je došlo iz 6 županija bil bi The baja-The beg-The man : : :Znaš kaj mi je bilo smješno, prešel sam u Zagreb jedan četvrtak na neslužbenu kafu s Alfistima.Kad sam svim okupljnima platil rundu nakon ispijenog gemišta mislili su da me već lupilo Al tak je to kod nas seljaka u Zelini, kad ja zovem na cugu il nekaj onda to znači da ja plačam,a kad vidim kak u Zagrebu šibicare i svatko pripremi svojih 5 kuna za kavu prođe me jeza
ekipaDošel bi i ja ako smijem :azn:znači ja (donesem sir kozji da se proba) i možda cura, javim još za nju
Slobodno dođi kolega : Samo nisam shvatio ovaj boldani dio :Donesel bu da se proba sir, ili da se probaja sir i cura :
:
Pa kad je baš dvosmisleno napisal :hehe:Nema veze, ja sam ko dijete - svemu se veselim
Ajd tebi kupim lizalicu
Koja je lokacija sastanka, isto kao i prošli put.. :
Nedjelja 30.09. neutvrđeno vrijeme. Kod semafora u Zelini. 1. Argor2. hrga, curly, neman3. Alfa Dreams + stjuardesa + dijete4. Bero ždero
Kolega javi broj računa da ti uplatim lovu za trošak što si nas počastio Mene molim te nemoj više nikada počastiti jer ne želim da mi se to poslije predbacuje Hvala
Kolega nije bilo ništ u lošoj namjeri ni vezano za pojedince. Ono kaj sam htio naglasiti je razlika u mentalitetu ljudi.I sad nemoj reći da nije u Zagrebu tak jer kad god sam bil na cugi s nekim iz Zagreba ili nekim tko je pridošlica u Zagreb, UVIJEK je svatko plačal cugu samo sebi. A broj računa ti dam kad mi se javiš na PP :hehe:
Između ostalog kaj se svi odmah uvrijedite ko da ste mala djeca. Pogotovi vi iz glave kluba i foruma. Kaj ste tak svi osjetljivi?Ja sam mislil da smo tu svi odrasli ljudi i da si može otvoreno sve reći. Da sam htel nekog ocrnit iz leđa ili nekaj (što nije moj stil) onda to ne bi napisal javno na forumu.