0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
prava braća, samo nije mi jasno zašto su toliko različiti, vjerojatno od dva oca. :
Različit uzgoj i koštano brašno :
Bolek i Lolek a kad su ih posvojili Ameri (vjerojatno Angelina Jolie) su postali Jim i Jam
to mi zvuči ko nekaj na kaj treba stavit kečap :hehe:
Jedino da se ona naprči, pa da joj kečapom napravim metu na guzici i opizdim nogom :hehe:
Pa nebi valjda, misliš da bi te zbog toga pozvao Brad pit. :hehe:
Ma reci ti njoj da nisi zgodan ko Brad Pitt,ni jak ko Schwarzenegger,al da zato lizes ko Lesi!
Vidim ja da je krenula zajebancija na tuđi račun. Ova moja :wz je opet kolovođa.
pa konačno.. da razbijemo ovo mrtvilo..nitkoneće guknuti onu čarobnu: roštiljada.. ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooo.. svim koji mogu pit ko lesi,lizat ko Šarafciger..ili tak nekak :hehe: Suseda imaš+ ko kuća velik !
A mozemo se mi i ovak bez veze nac na pivi!Ti si blizu mene,najdemo se kod Plantica il u Mony-u ak jos dela koji put.
Ak dobijem posao, tj nakon 18mj, rada potpišem ugovor na neodređeno, častim pivom svakog ko dođe, samo se dogovorimo gdje i kad
Samo se nadaj :hehe: Pitaj kaj te zanima
Kad registriram pilu,bumo se culi pa zapalimo jedan dan gore na cugu.
pa konačno.. da razbijemo ovo mrtvilo..nitkoneće guknuti onu čarobnu: roštiljada.. ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooo..Suseda imaš+ ko kuća velik !
pa neko mora...a gle, ja sam uvijek da se nekam ide...dosta mi posla i ostalih sranja