0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ma isto. Očemo tam 11.08.?
11.
Khm khm... Jel smijem i ja doći ?Znam da ne bude tak dobra klopa ko u bolnici, al ću se žrtvovat radi društva
Ja mislim da bi mogao doci, ako mi se sef ne predomisli,pa bumo radili
E kola onda bi ja mogo sa tobom ejr moji su vjerojatno na moru,a ja radi autoškole ostaje u bj naravno ako budeš išao i ako bude mjesta u Alfici
ajd ti pušioničar kad ti ne paše 11-i kakav si 12-og :Hrga i Igica jel bi vam bil problem to s subote prehitit na nedjelju ako nam je Argor slobodan taj dan :
Tko kaže da ne paše 11. Nisi zarazan. : :hehe:
Službeno ne, al kad dođem počet ću kašljat po pečenim čevapima i od onda je zarazno
Pa nema 75-icu I to crvenu Ljudi s velikim osobnostima imaju crvene 75-ice i oni sami jedva stanu u njih :
Nisi zarazan. : :hehe:
Što opet nešto zanimljivo bilo šta sam propustio : : : : Dobro pitanje : :
Ovlaštene servisere (između ostalog ima ih koji su sponzori foruma) nazvao muljatorima i lopovima. :rolll:
trebo im je cvijeće kupit jer su ga ciganili
@peabj_junior, ako cu ic naravno da mozes, jos se cujemo...
Nego, kolega Argor de mi reci jel se nas dva možemo dogovoriti da mi pukneš jedan watched.Volio bih da mi to postane trademark...Pa kad se izađe za koji dan pukneš ga opet, onak, ko pretplata.Jer ak mi ti to nećeš morat ću se snalaziti na različite načine
Može, nije problem , samo da pogledam u uputstvo za rukovanje, nakon koliko zelenih stiže crveni. :hehe:
Aj baš me zanima kakva su pravila oko toga,mislim preživit ću i crevni opet - nekako - pošto se polako preorijentiravam (kako duga riječ : ) na druge forume :icon_biggrin: :Jer ak mi ti ne daš watched naći ću nekog tko hoće
Pa kakve si to sve boleštine pokupio. : Nemoj više jesti oštrige. :
Znaš da papam samo štrige solerice od 35 godina nadalje :color: :color:
hm..a) ženice ti nema..negdje je daleko odletjela..pa se može slobodno piskarati po forumu.. :hehe: b)vrnul ti se smisao za humor ..što će reći da si ozdravel..živ i zdrav ti nama bil još najmanje 100 let a te želje o wčd i deutche banu budu ti vrlo vjerojatno uslišane..
Hrga i Igica jel bi vam bil problem to s subote prehitit na nedjelju ako nam je Argor slobodan taj dan :
Izgleda da nas nema 11.08. Ak prebacite na 12.08 onda možemo. Ako ne, sljedeći put ..... kaj se tiče klope, ja vam sve dogovorim, neko bu moral otić po meso