0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
.....Obzirom da bude i nekaj u VŽ (ak ne bude uz Dravu uvijek se možemo okupit u centru, popit kavu, malo provozat, pa u Nedeljanec na čevape) ima za svakoga po nešto.
Dapače, uopće nemam srama kaj se tiče punjenih čevapa .... ako bude roštilj kaj misliš kaj bu se peklo? Piletina?
Pa gle ..... kolko vidim, najviše prijavljenih je za sada za 16.06, onda bi probal složit nekaj u VŽ vikend iza toga.
Znam to, ali nas nema onaj zadnji vikend 30.6/1.7, idemo na Krk, na festival žlahtine u Vrbniku.Tak da mi taj otpada, pa bi onda dva roštilja za redom 16/17 i 23 ...... znam, znam, sebično je to, ali kad se sjetim kak se fino peku oni čevapi i kak se lijepo to sve topi u ustima moraš me shvatit.
Je, moraš .... u subotu je u Vrbniku dan otvorenih podruma, moraš se pripremiti za to.
Pa ja bih onda 23.06. tak da bude čim veće slavlje
a ti bi da se nakon kaj ti uđeš podrum zatvori : : :hehe:
Nikako nije kasno. Molim moderatora da stavi službeni datum susreta 23.06. Okupljanje će biti na parkiralištu TRGONOMA kod "Zelinskih bazena". Stavim kartu za koji dan s točnim menijem. I onda fetšta do drugog dana što se mene tiče.
Okupljanje će biti na parkiralištu TRGONOMA kod "Zelinskih bazena". Stavim kartu za koji dan s točnim menijem. I onda fešta do drugog dana što se mene tiče.
Ahhhh ... izvrsno, imamo datum.Sad moramo Nevena obavijestit da je u VŽ skup vikend prije.
Crvena kocka je parking TRGONOMA. Žuta linija je stara magistrala ZG-VŽ za one koji dolaze starom cestom iz smjera Zagreba.Plava linija je cesta koja vodi od autoputa za sve one koji će dolaziti iz smjera ZG i skidat se na čvoru Sveta Helena.Zelena linija je za sve one koji stižu iz smjera Varaždina starom magistralom i one koji se skinu s autoputa na izlazu Komin.Za one koji će malo ili puno kasniti tu je broj moba 098729805 ( Ruf mich an : : :)i po njih će se osobno vraćati do TRGONOMA jer nije daleko od kleti-5 min vožnje. Okupljanje od 12:00 do 12:30. Udaranje po mesini s pjesmom tamburaša oko 13:00-13:30.Meni ću objaviti poslije, još uvijek sam u potrazi za odojkom dostojnim prvog susreta Alfista u Zelini : :
Znaci odojak će imatu tu veliku ćast bit prvi Pitanje za kartu tam je u velikoj blizini ciglana : Jer skoro se teško bidi na ovoj karti koji si stavio bar kod mene :rolll: :rolll:
Ciglane više nema, bila nekad,sad je samo ostao dimnjak. Trgonom je preko puta ciglane. Ne može se fulati, TRGONOM je odmah na cesti