a kak ti znoš ka sam se ošišal
:
:
Joooj, ti osisanec jen, pa si na zadnjih par kavi s brusnicom bil osisanec. Tam v Mirageu si jos zgledal kak roker neksi, i mislim da si jos pre "Nestasni" bil roker, a onda je iz toga nastalo ono kaj bi ja nazval "Sweet child O..." :rolll:

Zaginjo, ne se srdit, znas ti mene, bum si i ja nes spil vu to ime

:hehe:
a to je međimurski (Image removed from quote.) a ja sam si baš mislila da kakav je ovo čudni zagorski (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
p.s. a zakaj bu vedoo bez alfe?(Image removed from quote.)
Isste, ti kak da si neksa zagorkinja

I ti se nis naj sekerati, jos me poznas, pa ne kuzis moje spike, ja sam ti samo ono kak bi se reklo, zahebant na

E, a vedooooooo bu mom dokuril se neksim mlaznjakom mort, bu se on sam izjasnil.
Vidim da se polako okuplja malo veći meet. Najs. Sam nek bude ljudi .... možda čak i operem auto prije nego dođem :hehe:
E, hrga, ak bus ti opral auto, onda ja sigurno ne bum opral auto. Tvoj bu najbole cist, a moj bu najbole zmazani auto na parkingu.
Ak bu koga zanimalo kak moj auto zgleda dok je cist, nek si pogleda malo po galeriji :hehe:
no onda i ja dojdem s svojom mazdom, da vidim te alfe, ka si naglednem jednu lepu 156icu kome bum fkral...

Zakaj 156-cu? Pa "rastegni se", i upinki nekaj novijega. Em su ti bolji motori u novijima, em su "izvana" ljepsi, itd itd itd... No, svako zna kolko se more rastegnuti, olitiga kaksa je zvakaca u kojem zivotnom trenutku.
Tak, ve bi bilo dost za "do onda", ak bum u HR, bum dojuril, a ak bum "tam negde daleko, daleko, daleko, preko 7 brda, 7 mora, itd..." onda se jednostavno ne bum pojavil, al bum "s vama", pa ci makar virtualno.
C-Ya