0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Samo spoji radio u auto i ostavi. Nema veze sto se ugasi, tajmer i dalje radi i odbrojava. Kad odradi svoje opet ce te trazit da uneses kod. Inace kod nikad ne trazi osim ako ubacujes drugi radio ili si petljao pp can liniji. Ili ima problem u komunikaciji s body kompjuterom. Mozes skidat aku, vadit radio, sta god, dokle god vracas isti radio nazad kod ne trazi.Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk
Nisam to ni gledao, moguce da treba proxy da ga body prepozna. Al blinkao bi km sat da nesto nije ok s can linijom-Tapatalk-
Ja ne mogu generirat kod bez broja koji pošinje sa BP, a ne vidim ga na naljepnicama,nekad zna biti uštampan u metalni okvir.Možda kolega Argor može s ovim brojevima koji su vidljivi
Ma ja sam krivo sliku dignuo jer mi opet slao tu da tu ima bp
tu sliku si već stavio, to nije taj broj.To je drugi broj/oznaka koji počinje sa BP, kao npr na ovoj slici ispod "Made in Portugal"a nalazi se i iznad naljepnice utisnut u metalnom okviru.(Image removed from quote.)
6445
može i meni pomoć isto nemam naljepnicu ivangt mi reko da nemože samo po tom broju izvaditi kod ... bp330158350228
Pozz, imam jedan radio koj mi stoji doma a kod ne znam. U autu imam drugi I ne rade komande na volanu. Pa bih htio probati staviti ovaj radio. Pa ako bi mogao kod dobiti bilo bi super
Hvala ivanGT na kodu, komande sad normalno rade, normalno da nemam koda od ovog radia pa ako mozes I taj kod nabaviti
Bio bi zahvalan ako mi možete pomoći da nađem kodOZNAKE NA RADIU :Alfa 937/Alfa 947 C1V2C CD7 646 694 316BP669476541514ČASTIM RIBA I VINO KAD DOĐETE U OMIŠ
Pokušaj sa 4241
decki novi sam ovdje. nabavio sam original navigaciju za 147 ali nemam kod ima neka fora mozda ili?