Stigao nakon 4 i pol godine izbivanja od kuće

Godina 1989-a, 55ks, nema centralnu,nema maglenke,nema klimu,nema ništa :hehe:
Ragistracija istekla 7.2011. od tad sporadično paljen, zadnju godinu niti jednom. Lak i limarija u prilično lošem stanju jer je bio napolju bez ikave zastite.
Gume sve četiri na nuli,jednu nismo mogli napuhati jer se ventil doslovno raspao,pa je poslužila rezervna koja je nekim čudom još pod haubom.
Ubacili drugi akumulator i upali stroj iz drugog pokušaja, pravac pumpa i 30 kilometara do kuće,u pratnji 147-ice radi murije.
Motor radi ko singerica,auspuh se prepolovio doslovno na pola auta,pa sam pvc vezicama zadnji dio fiksirao da ne odpadne. Zvuk je fantastičan,bez ijednog lonca, poslije godina JTD-a osmijeh mi nije silazio s lica, prolaznici u čudu mahom okreću glave,kao da je lambo :hehe: :hehe:
A sad nedoumice, odpad, prodaja za nikakve novce ili sarafanje. Problem je parking jer nemam bas mjesta za tri auta pred kućom,a da jedno drugom ne smeta. Sad je zima pa mi ne smeta toliko ali do ljeta moram smisliti šta ću s njim...
Uglavnom drago mi je da je opet tu,auto je puno uspomena,vozio sam ga od 97' do alfe, ćunirao nemilice sto će kasnije slike bolje pokazati, mladost ludost
Jedna loša noćna fotka za početak čisto da nije suhoparno predstavljanje