Bok
Jučer mi se na Slavoniki dok je pljuštala kiša, a auto vozio na tempomatu, usred vožnje potpuno ugasio auto. Stao sam sa strane pogledao pod haubu i sve je ugrubo izgledalo ok. Ponovno sam dao kontakt i auto je upalilo kao da ništa nije bilo, onda se opet skoro skoro ugasio za 10-ak kilometara (počeo je usporavat kao da će se ugasit ali sam dodao gas i nekako je uspio nastaviti) i još dvaput šutcnuo u sljedećih 15-ak minuta. Nakon toga sljedećih 200km je sve bilo ok. Sad sam u Vinkovcima, a vraćam se sutra nazad. Zvao sam jednog autoelektričara u Vinkovcima (prvi po googlu) al on kaže da baš nema iskustva s Alfama i ne zna baš koga bi mi preporučio u okolici. Preporuča li netko kakvog autoelektričara tu blizu ili imate kakav prijedlog?
Hvala na pomoći
P.S. kutija "onih" releja/osigurača koji su smješteni na nosu pored baterije nema poklopca, a motor ispod nema više onu plastičnu zaštitu/poklopac, pa sam pomislio da je možda usred tih parsto kilometara po kiši vlaga nekako "doskočila" do njih i malo prekinula struju..