12-06-2026, 20:09:58

Autor Tema: Autorelektričar za Alfe u Vinkovcima i široj oklici (Osijek)  (Posjeta: 744 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mio

• Trade Count: (0)
  • Pripravnik
  • **
  • Spol: Muški
  • Alfa 156 SW V6
    • Pula i... okolica :)
Bok
Jučer mi se na Slavoniki dok je pljuštala kiša, a auto vozio na tempomatu, usred vožnje potpuno ugasio auto. Stao sam sa strane pogledao pod haubu i sve je ugrubo izgledalo ok. Ponovno sam dao kontakt i auto je upalilo kao da ništa nije bilo, onda se opet skoro skoro ugasio za 10-ak kilometara (počeo je usporavat kao da će se ugasit ali sam dodao gas i nekako je uspio nastaviti) i još dvaput šutcnuo u sljedećih 15-ak minuta. Nakon toga sljedećih 200km je sve bilo ok. Sad sam u Vinkovcima, a vraćam se sutra nazad. Zvao sam jednog autoelektričara u Vinkovcima (prvi po googlu) al on kaže da baš nema iskustva s Alfama i ne zna baš koga bi mi preporučio u okolici. Preporuča li netko kakvog autoelektričara tu blizu ili imate kakav prijedlog?
Hvala na pomoći
P.S. kutija "onih" releja/osigurača koji su smješteni na nosu pored baterije nema poklopca, a motor ispod nema više onu plastičnu zaštitu/poklopac, pa sam pomislio da je možda usred tih parsto kilometara po kiši vlaga nekako "doskočila" do njih i malo prekinula struju..
"Mičite mi se krave s puta, život je kratak!" - Gabriel García Márquez
"Ko leti vrijedi, ko vrijedi leti, ko ne leti ne vrijedi" - Grunf

Offline Argor

• Administrator
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica
Ocito da je bio neki prekid ali posto sada auto ide bez problema nemas potrebe za elektricarom eventualno provjeri na dijagnostici da li je ostao koji kvar zabiljezen.

Tapatalk

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
posuši malo i teraj gas

bolje porogoglaj za otpad pa uzmi tu plastiku  :da:
Nije bolest sve što boli

Offline mio

• Trade Count: (0)
  • Pripravnik
  • **
  • Alfa 156 SW V6
    • Pula i... okolica :)
najgore je što je ta plastika doma.. malo se iskrivila i nije dobro držala pa sam je skinuo da ću to malo poravnati i odem ja na 500km pljuska bez nje.. genije
al, opet.. da se auto samo tako ugasi usret vožnje po autocesti na 100km/h ?!?!
"Mičite mi se krave s puta, život je kratak!" - Gabriel García Márquez
"Ko leti vrijedi, ko vrijedi leti, ko ne leti ne vrijedi" - Grunf

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
najgore je što je ta plastika doma.. malo se iskrivila i nije dobro držala pa sam je skinuo da ću to malo poravnati i odem ja na 500km pljuska bez nje.. genije
al, opet.. da se auto samo tako ugasi usret vožnje po autocesti na 100km/h ?!?!

kratak spoj čini čuda, budi sretan da nije planuo  :da:
Nije bolest sve što boli

Offline sale 75

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 JTDm Q2
    • aljmaš
ista stvar je bila i kod mene...vozim se na plin odjednom gas mi ničem ne služi i usporavam,prebacim na benzin isto...došlepa me lega kuć,promrdam releje u sličnoj takvoj kutiji i auto upali,očistio malo kontakte i taj problem se nikad više nije pojavio  ::)

povadi te releje(jedan po jedan da znaš di koji ide) i pregledaj kontakte,ako je sve u redu malo ih očisti preventivno i vrati nazad poklopac