Evo da i ja napokon postanem pravi alfista

Radi se o 156 sw sa 1.9 16v mjet motorom sa zasada 140 konja.
U planu je neko optimalno mapiranje, pa cemo vidjeti na koliko ce onda stati.
Oprema je distinctive, malo jaci paket opreme koji ukljucuje sve bitno dvozonsku klimu, tempomat, kozni interijer, sva 4 elektronska podizaca...... Uglavnom skoro sve osim xenona koji se nadam sa vremenom nabavit ako ulete original xenon lampe po dobroj cijeni.
Auto sam uvezao iz slovenije jel su kod nas jos uvijek dosta na cijeni, imao je 238000km tada.
Svida mi se kombinacija boje i boje koze, karoserijski je u jako dobrom stanju s obzirom da je prednji lijevi kraj bio malo lupit.
Dosla je na 17" felgama i rekao sam da necu nista dirati na njoj nemogu si pomoc, vec sam stavio 18" felge sa alfe gt blackline, u planu su SP pragovi, lagano spustanje, krovni nosaci, xenon farovi, neki auspuh, mapiranje i prednji cupra lip.
Al polako i s vremenom, za sad gustam, auto ide zbilja solidno i lijepo se vozi, nazalost ja sam ipak ljubitelj benzina, al u danasnjoj situaciji je diesel pametniji i pouzdaniji izbor.
Auto je ispoliran i kotrlja se kod mene vec koji mjesec, moram samo jedan injektor promijeniti da bude tip top.
No dosta pisanja, evo i koja slika
Kad sam ju gledao za kupit

Nove felge

Na poliranju

Nisam ju jos poslikao kak spada nakon poliranja, a moram i iznutra koju sliku okinut, pa stavim