0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sasa, kod Rajmonda u praonici. Le Monde ili tako nekako, u 15h.
Provjeri da li se moze izaci bilo kada jer ja ako dodjem isao bi oko 21-22h
Dodjem i ja ak ne bude kolaps na krku prema mostu
Ja stao u Jasci, blokira mi prednja lijeva kocnica, sreca pa je tu sve puno mehanicarskih radnji :/ nije jako ali dovoljno da zasmrdi nakon 100km. nadam se da se samo nes zapeklo i da cu nastavit put
kreni sada jer je vec totalni kaos
Ne mogu prije 14h krenuti iz malinskeVjerovatno ce biti guzva pa necu ni probavatiVidjet cu josIma neki zaobilazni pravac prema mostu?
sat vremena do sat i pol ti treba.. a kad predjes most samo ravno gas po autoputu ...
u cetvrtak - krk most ravno sat vremena. a sad je urnebes kako je bilo naspram cetvrtka. :
jel ima jos mjesta za danas? prosao bi ja sa 155-icom
Krenuo
4 zmigavca i gas (tako sam ja znao radit kad sam znao kasnit na gazu u casa del padrone u centru krka.. )
bilo bi dobro da budemo tamo u moscenickoj dragi 15-20 minuta prije zbog slaganja na mul...sad mi javio glavni organizator
:hehe: znaci pleses na sipki prema mostu ti jedino skuter pomaze da dodes na brzinu.Borna, ne idem ( dolazi mi rodbina ) . isao bi motorom jer alfa mi je u puli na godisnjem ( mislim da je jos tamo : )
prije 18,oo : :ja ne krečem iz Bistrice dok ne prođe ova gužva, kolona je od granice pa sve do nas i dalje
ak se moze izlozit auto. ak ne proci cu do praone pa cu đir za ekipu
znaci ono 17:40, 17:45 a sad ako si jedini koj jbga zbog prometa kasnis cekamo te, necemo nikome zatvorit pred nosom, jesmo ekipa ili ne
Da, tako sam imao u planu; kada dolaze ostali - polušat ću se prilagoditi, ekipa smo
jaoo ja od silnog posla zaboravio da je subota... :embarrassed: dali me tko moze pokupit u opatiji jer ja nemam auto a ni prijevoz..