kako ti se vozi ova kombinacija eibach+koni? i koja je to opruga, -30mm pro kit, ili? ne izgleda ona baš tako zapuštena ko šta govoriš 
ako ćeš već nešto po interijeru radit, ja bi ti preporučia da ove siceve baciš u kantu, zbog kretenskog položaja sidenja i očajnog držanja u zavojima. prijatelj je to riješia sa recaro sicevima iz delte II šta je i estetski ludilo, ali meni je ipak draža kombinacija sa školjka sicevima, i da se montira najniže, odma na poprečno pojačanje ispod sica, tek je to onda ludilo.
vozi se sasvim solidno, super drzi i udobno se vozi, raspali su se granicnici na amortizerima pa prilikom zesceg saltanja i u zavojima deru gume u blatobrane...to, vilice i spone balans stange moram jos zamjenit...sto se ovjesa tice.
nije pro kit nego sportline, i amortizeri su koni sport (zuti stelajuci) ovjes je bio taj na autu kad sam ga kupio.
bila je jako zapustena vjeruj mi

trebat ce jos puno dok dodje u savrseno stanje kakvo zasluzuje
siceve bi bilo dobro stavit od delte hpe ili slicno, mada meni ni ovi nisu losi ni visoki, jedino sto su u losem stanju... o tom potom. u Tipu sam imao bas Recaro siceve, tako nesto bi trebalo stavit
a skoljke nikad nisam volio, cak sam i alergican na dagnje,hehe

evo slike siceva iz bivseg Tipa