Stav ti je pozitivan, i to je pohvalno. Budžet ti je za 159ku skroman, ali ne bih se previše tu miješao jer si već naglasio da je razlika RH-BiH poveća. Vidi se da si zagrizao uzeti ovaj auto, ja ti mogu samo reći iz svog iskustva: zakaj ne?
Po meni si pikirao najljepšu Alfu iza Giulije (opet, moje mišljenje), koja je zapravo Vectra u koži AR. Stvara li to vlasnicima iste komplekse? Meni osobno ne. Ovo je, kaj se mene tiče, istinski temperamentni Talijan kakvog sam oduvijek i želio.
Uvijek ovisi kakav primjerak ubodeš, kao i kod svakog auta. Ja sam, bit će, ub'o dobru devetku, jer mi nije stvarala probleme i nije me ostavljala na cesti negdje. Ja sam pomalo picajzla, pa je u moj auto već uloženo između 2000 i 3000 eura, ali tu su i razno razna estetska peglanja, felge, nove gume, dodatci poput 2din radija s kamerom i sl. Ja uživam zarađene novce utrošit na auto i nije mi žao takoreći ni lipe.
Ne bih rekao da sam imao mala očekivanja kad sam kupovao auto, ali sam bio realan. Pročitao sam ovaj forum od korice do korice i pričao s ljudima, ispitivao okolo dok nisam bio siguran kaj kupujem. I mogu ti reći, nisam niti malo razočaran nakon godinu i nešto kaj vozim svoju devetku.
Svakom prilikom kad je vidim negdje parkiranu, nasmiješim se k'o budala. Naravno, nismo svi isti, meni je auto živi organizam i smatram da koliko uložiš, toliko dobiješ nazad.
Po onom kaj si napisao, mislim da će ti za početak biti dovoljan novac kojim raspolažeš. Ali naravno, nikaj te ne bu spasilo ako si kupio nepopravljivi grob / rupu bez dna.
Sretno, držim fige da nađeš dobru!