0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ovo je drugi izbor. Cijena kikiriki, auto MRAK Dosta mi je Fiata :
Evo za znatizeljne:Alfa je 2.4 2009.g. 29000 km, 210 KS, 14900 franka. Felge gore su Millemiglia 8.5J x 19 i nisu na prodaju ako auto sleti...Danko si cuo : Ima jos i Ti 19 sa zimskim gumama gore.Lancia 3.0 CRD 2013.g., 15000 km, 240 KS, 25000 franaka...KIKIRIKI. Nova kosta preko 60000 Sad vidim kaze Alfista Lancia...al ipak quore sportivo kuca u grudima tako da ce borba za nju bit do posljednje kapi krvi
Hebote 159 za dzabe i to koja Lanica je tenk napsram ti. Po izgledu.
S obzirom da često voziš duge ture, ovaj Krajzler je bolji izbor
još da znaš motorizaciju izabrati kako treba bila bi to pila lancia je lađa za autoput
ma malo me jebe ta amerikenjska voluminoznost. auto je stvarno tenk : : ne mozes ti provarit petaka nikako :
sjeo 5min dobio morsku bolest i rekao :nađi TBi u švici ih ima, odi nekome da ukuca modificiranu mapu sa 4C na 240ks malo špera malo ovjes i bude raketa, ovako je to :icon_confused:
Ma da...to me i hebe najvise. Ko titanik na nemirnom moru.E drug moj ja radim 50, 60 hiljada godisnje iz svog dzepa. Kad to pretvoris u novcice mogu kupit jedan auto za te pare. Dizlo je ipak najbolji izbor za mene dok se ne smirim na jednom mjestu.
Uzmi chryslera dizelas, auto je prakticki nov i gas.ja nebi puno razmislio
onda kupi tu santu ledai uzmi 156 SW GTA onu sivu iz ZG i učini sotonu od nje sa 4000-5000€ ulaganja možda i manje u vidu kompresora, šperu već ima neki ovjes malo šminkanje brenze i gas
I 159 je prakticki nova. Garaziran auto sa 29000 km. To vozi jos 500000 bez da ju ljutito pogledas Ma...ako ude kombinacija za 159 santu leda nek si netko drugi uzme. Dnevno korigiraju cijenu jer ne mogu prodat. Kod frenda u salonu stoji ima vise od pola godine. Cijena je pala 10000 franaka.Koju sivu GTA?
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-156-sw-3.2-v6-24v-gta-oglas-11846703
Oba auta je grijeh ne uzet za te novce.Sve ovisi o preferencijama...jest da ova Lancia nema veze s "Lanciom", ali je neloš auto.Mada, ako je 159 u dobrom stanju, ja bi ju sutra već vozio na tvom mjestu. Predobro izgleda, najjači motor, ma sve 5
Steta sta je kredenc. 156 kredenc nikako ne mogu provarit. Ne znam zasto.I ja bi ju sutra vozio. Imam dva auta pred vratima, zapravo tri, al dva su moja. Jedan mora sutra otic pa onda moze doc 159 ili Lancia. Kombinacija je tu samo da jos serif pristane.
ma fora mi je 156 sw neobična kao dugački kupe
Ma ja, al onda od Broda do Sarajeva pokupim morsku bolest :hehe:
ah to ti je najduza dionica iz svice kad dolazis nikad pa nikad stic
Najduza majku mu. Hoce li vise napravit taj autoput. Onih 100 i toliko do Zenice ko tri gladne godine, a sad panduri poceli oplitat na svakom koraku. Mene posebno vole ko da imam neki magnet za njih u autu. Zaustavi me nedavno kad izades iz RS u Doboju prema Sarajevu. Mandrlja oko auta, jel imas ovo ono. Imam. A nista. I ja taman da cu dalje kad on eeeee a di je naljepnica....jebala te naljepnica
tako meni u srbiji uvijek prodaju foru sa užem za šlepanje jeb.. im šlepanje
Strana tablica je uvijek magnet. :icon_lol:
Ima ih i sa zadnjim i sa prednjim. Nemam pojma kako
: Prvi glas