Jbno ide 147, znam da je na oko 300ks bila mazga kod careka, pa su je nesto spustali malo sa tlakom jer bilo nekih gremlina.. sad nezz kak je prodana vec dosta dugo sta se radilo po njoj, ali svakako 147 ide muski
A Mazdu ti još uvijek carek slaže, Ivan koji je Mazdu kupio od njega je i vjenčani kum Careku tako da je otišla u dobre ruke.
U među vremenu druga turbina gore i druga struja, druga getriba jel se sasula, drugi dif i tako ima još toga.
Po meni super auto za voziti i za guštat, stražnji pogon, lagan, zabavan
a kad san ti na NSB govorija da stavis 2.5 getribu, laja
si da to ne valja, da je prekratka, da zelis cuvat motor od okretaja i to 
A gle ja sam mislio da će biti od 2.5 pre kratka getriba kada se upari sa 3.2 jel sam se nagledao turbo projekata gdje ostaju standardne getribe koje se u praksi pokažu pre kratke za tu konjažu koju isporučuju.
Iskreno bilo me strah da neće to biti to zato sam se i zajebavao sa pronalaskom getribe od 3.2.
Veliku prevagu u odluci je imao Ante iz Splita koji mi je rekao ako njemu nije pre kraka 2.5 na njegovoj sa kompresorom onda neće niti meni ( uzmi u obzir da planiram ići na turbo projekt pa mi se neda ponovo jebati sa getribama)
...i short shifter, jer to trga sinhrone...

A ti rejseru vidimo se većeras na NSB-u (nema izgovora jooj bude kiša i te fore) pa budemo probali ti sa Short shifterom a ja bez kao se vozi