0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
O vjerujen ti da :
Momci, jos jednom svaka cast, kad sam ujutro cuo grmljavinu na mobu zbilja mi je bilo tak drago da je upalila, i to sve u tako kratkom roku
probilo uši
ovo se zove posa
BRAVO!
Odlično, svaka čast
Je kratko makar se meni čini kao da je to trajalo 500 godina prolupao na živce :Hvala Mali update.Killer stavio softwer od 147 GTA u ECU od 156 GTA jel nas je jebala CAN komunikacija tj nisu čukice radilie.Kad se to napravilo došli do drugog problema tj. proraio je bodi od 147 1.6 i kod koji je unutra više nije bio isti kao na ECU od 156 GTA i naravno nije auto više htijeo upalit.Killer se je bogami nazajebavo da to riješi i ovim mu se putem još jednom zahvaljujem jel i sam je priznao da ovakvu zajebanciju nije imao ali je uspio.Još su ostali neki sitni problemi za riješit pa se nadam da će uskoro sve što se tiče struje i motora biti gotovo.
Malo novosti nekidan kaoti sve gotovo sve radi idem upalit auto a auto poludio cajgeri se pale gase motor trokira skuzim da je akumulator los. Nista napunim ga spojim isto govono. Da poludis skuzim da alternator ne fila struju : e sad je veselje opt ga izvadit i uredit i vratit ga nazad, a ja debil umjesto kad je sve bilo vani bio ljen odnjet ga na reparaciju .Jedan uradak dok je auto bio u safe moduhttp://www.youtube.com/watch?v=5VjshZgslZo
...a gdje se to radi? da ti dođem dofurat crnu izolirku, umjesto ove zeleno-žute električarske...
Dugo Selo..tamo gdje ti je mapa upucana... :momentalo stoji auto u AutoEvolution..
...nije meni mapa u AE upucana, nego ispred onog Tonijevog čudesnog laboratorija... :
distribuiranje autorskog sadržaja bez njegovog pristanka je zajebana stvar :
prtljaš po glupostima jer ti alternator ne puni...čupaj to van da se vozamo.. : :
:
Obavezno bi je ja ostavioPoslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk