0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
awww..ja se baš ponadao naići kad stignem.. :ništa, doći ću kad budu "pravi" radovi...
Kraj ove 145 ni jedna 147 ne izgleda dobro...
a sad...ja ću ove fine stvari... tipa spojit 2-3 konektora...i pivu ponesem.. : :jbg. ja sam vozio po motor, dao el.shemu, na vama je da složite.. : :
Zveknut ce s kamiona...
Aaajjmmoooo
Gdje i Ivanjoj Reki ?, kod robne kuca Ikea
ovaj šlep je također bivšu krampettu otpeljal na raskapanje :
Uf, ovaj nebum stigao, ali zvrcnem te svakak pa da dogovorimo sljedeci ili koji ce vec trebat pomoc doletim
Nisam pratio sorry,al reci ti meni sto ti ovo sve vadis ponovo napolje? Neki je problem il sta?
Malo me oznaka iznenadila a frend Alfa luđak umro od smijeha jel sam zazujao kada sam na bloku pročitao 3.0 oznaku.
Joj kako to sada sve super izgleda... A onda kad pocnu zivci
motor, getriba i ostale sitnice idu iz 156 GTA u 147 + pročitaj naslov teme i sve bu ti jasno :
: : tako neš san pretpostavio da bi se moglo deist ako pročitaš oznaku na bloku , ja san srećom bio informiran prije nego san čačko po 166 3.2 pa me nije iznenadila
odličan posao btw. pretpostavljam da je ovaj desni leteći bio na gornjem dijelu...
e tak se to radi...
ovakve projekte volin
Merial straj me da ces sa strongflexom na prednjij balansici imat problema mislim da bi poverflex ipak bija bolje rješenje , strong će proškripit brzo.
svaka čast na trudu!