s tim nisam imao problema nikad na nijednom autu doma, ali alfa je ovo sve drugo prežvakala
Kolko god je auto jeftin, ako treba to mijenjati ispadne 2000Eura bez turbine, ogromni troškovi
Zato sam sad uzeo namjerno atmosferu gdje original kuplung set komplet kod ovlaštenog servisa košta 190Eura, turbo nema :hehe: :hehe:, polusosovine neće nastradat od 215Nm na 5550rpm, i ne troši unutranji rub guma kod spuštanja tolko, ali sve se to plati u malo skupljem gorivu i potrošnji, tako da na isto ispadne.
156icu sam prodao sa svim tim izmijenjenim što sam naveo, nekima koji su došli gledat to nije ništa značilo što je kuplung set i zamašnjak novi, turbina nema nikakvih szvukova, auto ne troši ulja ništa (granica normale), dizne sve u toleranciji, poluosovine nove, nema dima nikakvog bijelog ni ljubičastog, neznaju oni kolko na 20V se to Eurića prikupi, puuuuno više nego za 250E se stave nove gume i promijeni desna donja vilica i pofarba branik zadnji

Mene je to izživciralo što je sve tolko skupo za taj auto bilo, a da je super dizel to je, ali nema logike skupoća dijelova, sve je skuplje nego za starije 8 i 10V motore, ovo diže dijelove u rang s švabama