0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a nema više volana
crveni volan je prošlost.... (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)nego, sada imam 2 nuspojave... prva je kod radia , a druga je da se razmrdao feder za rikverc pa sada registrira kao da je stalno dignut i moram gađat prvu brzinu... imao netko sličan problem? :rolll:
od nečeg se moralo krenut...
...a kaj ne valja sa radijem?...
Kak je to sjela koza kod rucice mjenjaca : kao da fali sastrane jedan dio :Ostalo sve 5
takav je bio i prije, valjda se od korištenja ili je netko čupao van pa se malo udubilo dolje.. nije bilo moguće to napraviti da bude sve u liniji...
dobro zgleda, a za kože ručne i mjenjača si mogao ušparati jer Domi može i samo konac izmijeniti na postojećim original kožama..znali umjesto crnog ušije crveni i to je 50kn troška cca....jedino ak su te kože bile pohabane..
ma bile su pohabane, a kad već radim onda nek bude sve kak spada... nego, sicevi, ima novosti?
super je volan napravljen, tko je to radio :
Domagoj na Vrhovcu... čuo sam hrpu dobrih referenci pa sam odlučio kod njega raditi i stvarno je super odradio posao...http://www.oldschoolhr.com/forum/index.php?topic=8575.0
sad se je već ispraksiro za te alfine volane sa utorom po sredini...ja sam mu bio pokusni kunić haha ... kaže jedan od težih poslova na volanima da to ispadne ravno
...pih, neš ti posla...ja ti goblen složim od volana za 5 sati...
eto jedne noćne... friško oprane.... (Image removed from quote.)ovaj nosač retrovizora bode u oko, planiram to obložiti u carbon foliju ali s obzirom da sam u procesu uređenja stana ne stignem je pošteno ni provozati, a di tek brinuti oko detalja
Ja sam isto u carbon foliju omotao, izgleda super, frend nije, i rasulo se hehe. I bijele felge metni, pogledaj u mojoj temi kako izgleda