0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
aleluja... Badenicu...
jbt 307 cc... ovo je zver
...iako ja gledam taj auto već 3 tjedna kod mene u salonu i molim Uzvišenog da ga ne kupi netko sa alfista, sad kad je ipak kupljen i odvežen, moram ti priznati par stvari o autu:- auto je bio na krovu i to "pirueta" stilom po zadnjoj strani- ta mjet značka je jedino original sa nje- neznam dali si primjetio zadnje kočnice, no cijeli zadnji most je od Peugeota 206- čudi me kako nisi primjetio broj šasije na muldi, no ne počinje sa ZARxxxxxxx, nego WDBxxxxxxx, jer komplet desna mulda je sa starog mercedesa 123 linije (dečki u limariji su zbilja profesionalci i to su vrhunski složili)- nadam se da se nisi saginjao ispod auta (ako nisi i nemoj, ostat ćeš šokiran), jer nekim čudom je počela trava rasti- zaštitar koji je radio po noći je završio u Vrapču :, jer je po noći, kad se sve utiša iz smjera auta čuo zvukove, a ničeg nije bilo (naknadno se ispostavilo da se čuje proces truljenja gore spomenutog poda)...neka ti je sa srećom...
Znas mene
kaj to stvarno il ti njega zezaš? (za čuvara znam da zezaš :hehe: )
sve je istina ali sviđala mi se boja, a i fino je mirišalo unutra pa sam ju morao kupiti : :
pa ti kupuješ auto ko žensko! (Image removed from quote.)
nemoj slučajno maslinu pojesti! To su kalorije! :
čestitam na kupovini ,potrajalo je al trebalo se prvo golfa riješit :hehe:sutra ču slinit kad je vidim uživo
Moj savjet za nju ti je, nemoj je spuštat i ostani na 16tkama ako je auto za svaki dan. Ima frend istu i najboljaje tako. ALI, mapiraj je koliko god kvačilo drži
kakav se pokazao golf? sad kad je otisao mozes iskreno : cestitam na alfi i evo da se pretplatim na temu..odlicna je
+1 Tako ću i ja sa svojom.Autoru čestitke na autu, motor je nešto posebno, nek se benzinci ne ljute
osim užasne izrade unutrašnjosti i škripave plastike...ne mogu reć ništa loše, išao je, malo je trošio...fauve ko fauve... auto koji bar ja vozim bez neke posebne emocije... odvezao ga prošli tjedan čovjek negdje u okolicu imotskog....
, u imotskom je dobar golf na cijeni..neki dan poznanik tricu tdi-a prodao za 3500 eura...bas me zanima di je otisao tvoj
golf je poslužio svrsi... u godinu i pol cca 20tkm... nije puno ali za od točke A do točke B sasvim dovoljan... pred kraj mi je već stvarno počeo ić na živce :hehe: