Pozdrav svima.Zanima me općenito kvaliteta izrade GT modela jer je skuplji(uređenje kabine, armaturne ploče i automobila općenito) u odnosu na modele 147,156 te kvaliteta ovjesa-upotrebljeni materijali kod izrade,da li duže traje itd..??-s obzirom da je isti kod ta 3 modela a kabina jako slična 147 modelu.
Prilika za kupnju:-GT 1.9 jtd 2005 god.80 000 km,Distinctive paket (koža i ostalo),servisna knjižica,uvoz Francuska, 11 000 eur.
Vaša mišljenja i savjeti bi dobro došli
Evo ja sam imao 156 Giugiaro, a odnedavno Gt 3.2 pa da ti probam ukratko odgovoriti:
Što se uređenja kabine tiče, tu je Gt bolji od 156 i 147 (iako je interijer skoro isti kao kod 147 ima par detalja koji su eksluzivni za Gt i koji daju taj malo bolji dojam, posebno sjedala koja su odlična i po meni puno bolja od onih u 156/147
Kvaliteta upotrebljenih materijala i kvaliteta same izrade je također osjetno bolja kod Gt nego kod 156, a 147 vjerovatno ima iste materijale i kvalitetu izrade kao Gt...
Kaj se ovjesa tiče Gt ima iste komponente kao i 147/156 ali začudo, kod Getejki je ovjes trajniji iz nepoznatog razloga...
Evo meni nakon 7 godina i 100000km je sve original na ovjesu, sada sam promijenio gornje vilice iako je auto 3.2, sa sportskijim ovjesom i 18 cola kotačima
Na 156 sam u 85000km promijenio komplet prednji ovjes + još jednu gornju vilicu....a auto je bio većinu vremena na 16 i 17 cola
Meni se čini da je Gt najbolja od trojica 156/147/Gt što i ne čudi jer je zadnja izašla i cijenom najskuplja...