0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A sve ovisi na koga naletis,jedan mi je htio na 146 skinut tablice jer mi nije pozicija radila,a znali me svakav zaustavit i da nisam mogu duga ugasit nikad nitko mi nije rijeci reko,osim ovoga i nikad nitko nije pjevao radi radi ledica ni nista,al ovaj je mi sve pjevo sreca mi bila na strani u pol 11 u ned me zaustavio nijedna stanica neradi jer mi je rkeo da bi letio na tehnicki 100% radi samo jedne pozicije,a onda me zaustavio jedan ja sam bio na 150 sreca moja nije pistolj imao nista ama bas rijeci nije reko osim sta me pitao za ogranice,a mogo je i pojas pisat svasta tak da sve ovisi kakv je :police:
sve je to ok u bjelovaru i okolici gdje te čak i s vremenom zapamte ako si stalno na cesti... al nađi se u 2 u noći u delnicama ko ja, i bit će ti malo jača fasunga
ma nitko ti nece nista rec, ja imam dosta dugo xenon na 147 bez leca i nitko nista za sad, na 145 da ne govorim, gore su vec 7 godina.
Da mene poslaju na teh zbog jednu poziciju ja ti kazem da bi me culi.
Ma nek vozite Alfe ali ja bi vam za ove ksenone skinuo tablice i zapecatio dozvolu na godinu dana. Ili neka vam neki kamion bubne duga i upali sve reflektore koje ima na maski i ovise sofersajbe pa se snadite sa 100 na sat. NHF ali osim sto je bezobrazno prema drugima u prometu ovo je i selo tuning.Svatko ima svoje ali ja na ovakve careve na cesti zestoko reagiram jer ugrozavaju sigurnost drugih.
Ma ajde ajde sa lecom, neki to znaju podesiti iako sam naletio na masu seljaka koji stavi lecu i misli da je to to. Sad je njemu dan a njega nitko ne vidi. Mozes mislit. Ali ajde, kazem, neki to jos i razumno srede. Ali kad je ovakav betlehem pa to je strasno. Kad ti naleti iza zavoja ajme majko. Iduci na kojeg ja naletim ce dobit pratnju na guzicu i poziv policiji. Ima da ga pratim na vanredni tehnicki i smijem mu se dok mu tabluce skidaju. Pa nek si doma u sobi ksenone namjesta
kazže se hvaaala što si mi preporučio lonac.... btw dođi i meni pofarbat čeljusti, vidim da baš imaš volje
Imam ti ja jedne dobre 16 felge sa gumama za prodat :hehe: :hehe: