Onak na prvu...hauba sigurno...blatobran bi se dao spasiti...far sigurno...branik se rascvjetao ali je sve u komadu tak da pravi plasticar to sve moze zavariti...maskica do fara treba druga kao i scudetto.
Gornji vezni lim je povucen zbog blatobrana i ako se nije nigdje presavio i to limar vrati na svoje mjesto.
E sad treba vidit dal su nastradali kiler klime koji je prvi i kiler vode koji je iza njega.
Naveo si lose gume u oglasu...mozda ti frend i nije los sofer ako su gume lose i ako je auto proklizao zbog njih
(
Možda se tješim, ali uživo ne djeluje tako grozno kao na fotkama.
Nije ništa dubinski spigano, čak i vezni nije savijen kako sam mislio, već djeluje kao da se netko odozgora nasloni na njega lijevo. na prvu, čini se klima u redu, ali neću prejudicirati.
LIjevi blatobran se malo povukao prema vozačkim vratima i dodiruje se. Vrata čitava, zasad sve dolje djeluje OK
Ajmo malo o šoferstvu i gumama, ti možeš čitati oglas i tumačiti kako želiš, ja znam što u njemu piše "kočnice odlične a gume baš i ne ... mogu voziti ovu zimu." ne piše da su gume loše, ćelave, niti proklizavaju. To si ti zaključio. Moj auto je ISPRAVAN (bio) za vožnju.
Niti je nastupilo ikakvo proklizavanje, rekao je da nije pazio, išao prebrzo, preblizu i nije stigao kočiti, smotao je desno koliko god ide da izbjegne zaustavljen auto i pogodio ga prednjim lijevim krajem.
Kraj očevida.
"Pa ti imaj nick "LateBraking" :

Šalu na stranu, ništa strašno, sve se to da srediti... pa tako je moja izgledala kad sam sa 5-10km/h u garaži Towera proklizao i zakačio beton. "
Zato mi je i žao, da sam ju razbio, kiksao u zavoju, putanji, jbga, lud pa živi, čovjek sebi sve oprosti, ali ovo, tip ju skrši ko početnik iz auto-škole...

To meni svemir na uvrnut način poručuje tvoja je, uživaj, nema prodaje/predaje i posudbe.
Ostaje napraviti ju boljom nego što je bila