0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Inače imam godinama loša iskustva s tim kineskim ključevima. Vole se odlomit kućišta, a najčešće se više ključ prestane zatvarat
R5 sorry na Ne, onaj smeđi/bordo ...e ajmo se preselit u moju temu da čovjeku ne spemamo ovuda
lampica meni izgleda ko laser koji dezintegrira provalnike na mjestu :hehe:
a kaj će ti to?
Tvornicki koje su imale alarm imaju na tom dijelu takvu crvenu lampicu, pa vjerojatno je zato kolega stavio
shvaćam ali auto nema alarm, a sumnjam da bi netko išao Spidericu ukrast... a i blješti u pm... :color:
Probušia sam rupu bušilicom i uglavia lampicu "alarma"
nikad nisam kužio potrebu za "fake" dodacima....ali ajde, svakog nešto veselida je bar crvena lampica bilo bi pristojnije...ova fauve plava ubija oči :hehe: :hehe:
Errrr.... misli na lampicu, ne na daljinsko :
Nabavi si tu plastiku s modela koji imaju alarm i onda ti je original
Ma lako za plastiku, lipo ti auto zvuči
Nebi virova koliko me ljudi samo pita ko mi je radia auspuh. Kažu da nema veze sa zvukom TS motora.
Al sto je je , odlicno se cuje , par puta sam te u prolazu cuja i to je to... nabacićemo neki meet ...
Lipo slozeno, uredno ... jeli to sad start-stop ili samo start ?
strat... ali nisam ga još spojia... razmišljam da stavim(tj. sakrijem) još jedan botun "paljenje pozicije" i zaljepim kod ključa blizu brave tako da mi ključ više nebi triba. Iako mi ni ova standardna opcija sa ključem i start bottun nije loša