14-06-2026, 00:02:57

Autor Tema: Rupa u bunkeru alfa 146  (Posjeta: 1167 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dante

• Trade Count: (0)
  • Pripravnik
  • **
  • Spol: Muški
  • 146 1.7 16v
    • Isola di Krk
Rupa u bunkeru alfa 146
« u: 21-11-2013, 17:41:22 »
U zadnje vrijeme kad bi vozio po kisi bi mi bunker bio mokar. Ne puno ali mokar, i to samo desni kut u dnu. Oko toga i iznad sve suho.
Danas malo maknuo tapicirung jer bas ne stizem. Kad dodem doma sa posla mi je skoro mrak a i stalno j*** ovo vrijeme. Nadam se da cu za vikend uspit nesto vise, tipa rakopat tapicirung iz bunkera i tocno vidit.
Ono sta sam uspio zasad vidit je da imam rupu, mislim sa obje strane :?:, sa desne sigurno jer sam na toj strani vise maknuo tapicirunga.

Uglavnom rupa se nalazi na straznjoj strani,ispod lampe, cini mi se i da je malo ispod vrha branika.
Ali je pravilna. Ocu rec da nije hrdava ili tako nesto nego je pravilno izrezana. Sad me zanima ako tu mozda treba biti nekakav cep kakav ja ocito nemam ili cu morat nes kemijat :?: jer nemam toliko starih majica i rucnika da ih stalno guram u kut  :craz

A slikat nisam uspio jer mi je krepala baterija na mobu a sad pada kisa

Fiuman

• Gost
Odg: Rupa u bunkeru alfa 146
« Odgovori #1 u: 21-11-2013, 21:36:35 »
http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=69976.0
dali je ko na zadnjem kraju od ove srebrne sa slike ili druga pozicija

Offline dante

• Pripravnik
  • **
  • 146 1.7 16v
    • Isola di Krk
« Odgovori #2 u: 22-11-2013, 00:08:43 »
Ona slika di nema zadnjeg branika?

Mozda i je, nisam skidao branik pa neznam tocno. Moglo bi bit ako sa unutarnje strane izlazi 2-3 cm iznad podnice. Sutra cu poslije posla probat nabrzinu malo to otvorit i poslikat pa stavim slike.
Znaci postoji nekakav cep. Samo di je meni to palo? Nije mogla bit rupa cijelo vrijeme i samo odjednom odlucit pocet pustat :?:

Offline tipo 1.7d

• Sa stažom
  • 146 1.6 325tds
    • D.Lapac
« Odgovori #3 u: 22-11-2013, 06:16:39 »
ta rupa je sastavni dio ventilacije auta, jer zrak kojeg upuhuje ventilator mora negdje izači kad su svi prozori zatvoreni, tebi vjerovatno pušta između lima i zadnjih svjetala
speed is a hazard addiction
drive diesel, be safe  :craz

Offline dante

• Pripravnik
  • **
  • 146 1.7 16v
    • Isola di Krk
« Odgovori #4 u: 22-11-2013, 17:16:06 »
Uspio sam nesto nabrzinu malo napravit prije nego mi je pao mrak. Nadam se da će sutra bit lijepo vrijeme pa cu od jutra to rijesit.

Uglavnom o ovoj rupi sam govorio. Šta je to onda za ventilaciju??

Offline dante

• Pripravnik
  • **
  • 146 1.7 16v
    • Isola di Krk
« Odgovori #5 u: 22-11-2013, 17:21:58 »
A sta se tice samog problema mislim da je do sljedeceg.
Skinuo sam straznji far i kako se vidi na slikama nakupilo se dosta prljavstine tokom godina. Jbg ipak je 18 godina stara a neznam kad se to zadnji put skidalo i cistilo.

Sad po mojemu zbog te prljavstine voda je negdje curila uz far unutra i po zici curila do one izolacije,koju sam oznacio, jer kad sam to uhvatio u ruku to je sve bilo mokro i curilo je iz toga i tako kapala dole dok se nije napravila lokvica.

Sad to moram sutra sve ocistit i vratit pa probat ako pusta.

Offline dante

• Pripravnik
  • **
  • 146 1.7 16v
    • Isola di Krk
« Odgovori #6 u: 31-01-2014, 19:39:47 »
Nisam bas aktivan jer ne stignem previse, ali sta se mene tice tema se moze zakljucati.
Problem je rijesen.
Farove sam skinuo i ocistio one gume, stavio izmedu farova i lima dvostranu ljepljivu traku koja je drzala i nije pustalo ali kad sam pustio mehanicaru auto da promjeni ulje u kocnicama on je to maknuo i silikonizirao.
Napravio je ono sta sam ja htio izbjec, jbg  :wal: