Dugo nisam pisao u temi pa da sa malo nakon dužeg vremena napišem što se sve izdogađalo sa alfom.
Nažalost puno loših stvari se desilo,neznam gdje početi. Prvo mi je na brzoj cesti kamen razbio šajbu (sad imam fleku na šajbi veličine nokta),zatim promjenim kočiono ulje i petnaest dana od toga mi počme strugati pločice po disku i skužim da mi kočnice lagano blokiraju,nije prošao ni dan dva skužim da ulje kapa,po boji skužim da nije miz mašine (crveno) otvorim posudu sa servo uljem i imam što vidjeti,posuda prazna. Prva prognoza propišala servo pumpa ili curi iz letve,na kraju niti jedno ni drugo,puklo servo crijevo. Prvo potraga za polovnim i naravno nigdje crijeva ni za ljek. Naručim novo original (ne postoji zamjensko) dođu dva crijeva u kompletu cijena da se zakenjaš. Prožvačem i to i sav sretan napokon nakon tjedan dana auto će biti gotov kad dolazi majstor i kaže sa tvojim autom veliki problemi. Navoj na letvi volana gdje se crijevo spaja na letvu se oderao i nemože se crijevo staviti. Ja lud kao puška,muka mi od toga. Prognoza da će se možda moći napraviti piksa sa novim anavojem ili ako to ne uspije nova letva. Naravno da se piksa nije uspjela napraviti jer na letvi ima premalo mesa. Sva sreća pa su se majstori uspjeli sjetiti da produže navoj jer u dubinu ima mjesta i naprave novi vijak jer je to vijak kroz koji prolazi ulje. Sva sreća ta je operacija uspjela,svaka čast dečkima iz Vj-eko Slunj koji su to odradili i nisu htjeli niti kunu uzeti za taj posao. (dečki inače u firmi rade strojeve za razminiravanje) Letva je tako spašena. Dok se sve to radilo skužili su da prednji amortizer propišao pa sam i to promjenio. Onda mi prolupa zadnji kraj i tu selene promjenim i to riješim ali i dalje imam problem sa blokiranjem kočnica prednjih. Prvo promjenimo lajtunge,stanje ne promjenjeno,reparacija čeljusti i opet ništa,odem u Bosnu kupim glavni kočioni i servo bubanj i dam majstoru da mi to zamjeni kad ono nepaše,nazad u BIH mjenjati,za početak zamjene mi samo glavni kočioni i stanje ne da se popravi nego se sto puta pogorša (auto se neda voziti koliko je sve zablokiralo) zadnja opcija promjena servo bubnja,i tu napokon nakon promjene kočnice se normaliziraju i sad rade normalno. Servo buban je krvac blokade kočnica,nakon par kočenja sve bi ostalo pod pritiskom i nije vraćao čeljusti. Da napomenem sve je to trajalo mjesec dana,poludio sam od svega toga i financijski me opralo do bola.

:
Tko bude čitao unaprijed se ispričavam zbog ovog mog "romana",evo to su zadnje vijesti o mojoj alfi.