11-06-2026, 01:45:17

Autor Tema: Repariranje zamašnjaka - Prevara  (Posjeta: 24505 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Niko

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
    • ŠIBENIK
Odg: Repariranje zamašnjaka - Prevara
« Odgovori #30 u: 09-11-2013, 20:25:17 »
Idemo mi ostati na do sada napisanom... nema smisla ulaziti u daljnje rasprave, i ovo do sada je bilo previše.
Iskreno se nadam da sam zadnji kojeg je prevario te da je pouka ove priče kako treba biti oprezan bez obzira na sve.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #31 u: 09-11-2013, 20:30:28 »
Idemo mi ostati na do sada napisanom... nema smisla ulaziti u daljnje rasprave, i ovo do sada je bilo previše.
Iskreno se nadam da sam zadnji kojeg je prevario te da je pouka ove priče kako treba biti oprezan bez obzira na sve.

uvijek treba biti oprezan  :da:

samo bi naslov teme trebao biti neugodno iskustvo a ne prevara jer nije problem posao odrađeni do te mjere koliko cjelokupno iskustvo ali svatko ima pravo na mišljenje pa tako i ja i ti :da:
Nije bolest sve što boli

Offline mareo

• Administrator
  • Trade Count: (+33)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #32 u: 09-11-2013, 21:56:55 »
jer na taj način isto može netko nastupiti prema tebi ako je nečim nezadovoljan  :ok:

...prvenstveno, ja sebi tako nešto nebi dozvolio...razgovorom i dogovorom se sve riješi...u ovom slučaju to nije tako...

*ebo mene mali pas, kak' si? pa tak'...

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #33 u: 09-11-2013, 22:01:51 »
...prvenstveno, ja sebi tako nešto nebi dozvolio...razgovorom i dogovorom se sve riješi...u ovom slučaju to nije tako...

slažem se da ne bi koliko sam do sada skužio,

ne bih ni ja, ja bih iz principa vratio lovu ali ne bih više ni radio ništa, poanta je da nismo svi isti, ja sam do sada dovezo ne znam koliko setova guma i sa svima je bilo ok osim jednog gospodina, oterao sam ga u k... vratio mu lovu i ostavio si gume  :da:
Nije bolest sve što boli

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #34 u: 12-11-2013, 23:05:14 »
samo da kažem da mi se majstor javio, objasnio za nejavljanje od skoro dva tjedna, ispričao zdravstvenu situaciju i rekao kada on planira krenuti raditi i pitao me da li mi to odgovara tako da ja i dalje ne mogu ništa reći protiv njega
Nije bolest sve što boli

Offline Niko

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ŠIBENIK
« Odgovori #35 u: 13-11-2013, 17:19:50 »
samo da kažem da mi se majstor javio, objasnio za nejavljanje od skoro dva tjedna, ispričao zdravstvenu situaciju i rekao kada on planira krenuti raditi i pitao me da li mi to odgovara tako da ja i dalje ne mogu ništa reći protiv njega

Čovječe pa ti si nepopravljiv...

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #36 u: 13-11-2013, 17:23:51 »
Čovječe pa ti si nepopravljiv...

šta da kažem da nije kad je ne razumijem  :?:
Nije bolest sve što boli

Offline Argor

• Administrator
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica
« Odgovori #37 u: 13-11-2013, 22:16:53 »
Pošto ima različitih iskustava sa istim majstorom, izvršena je mala korekcija na naslovu.

Offline DOVLA

• Trade Count: (+8)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 sw 1.9jtd Ti
    • zagreb,đubrava
« Odgovori #38 u: 13-11-2013, 22:38:56 »
A možda to nije isti čovjek, po priči hedan radi hebenona drugi je fušer ::)
PRODAJEM DOBAR FRIŽIDER.Dobro hladi i ima ostavu za jaja,malo boli kad zalupiš vrata

Offline IvanZg

• Starosjedioc
  • ACCORD 2.0 sport 2007
    • Sveta Nedelja
« Odgovori #39 u: 13-11-2013, 22:57:08 »
is nevjerujem kaj sam sve tu procitao.....moj deda ima 75 godina i dovoljno mu je dva puta reci da zapamti...dalje necu komentirat a i nekuzim zakaj ste promjenili naslov teme od Nike?
kolko sam ja procitao i kolko znam Niku mislim da ovo "ili NE" treba izbrisat jer ako covjek odbija vratit novce ili popravit sranja iza sebe sve je jasno...
JEDNOM ALFA UVIJEK ALFA :)

Offline Argor

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Koprivnica
« Odgovori #40 u: 13-11-2013, 23:12:04 »
I inkvizicija je smatrala da su u pravu.

Fiuman

• Gost
« Odgovori #41 u: 13-11-2013, 23:14:02 »
čitam i ne kontam pa da priupitam Danko jel tebi taj lik ča u rodu  :?:

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #42 u: 13-11-2013, 23:24:31 »
čitam i ne kontam pa da priupitam Danko jel tebi taj lik ča u rodu  :?:

nije  :ne2:, do čovjeka sam došao preko dečka koji vozi SR, i prvenstveno sam htio reparirati i pojačati zamajac sebi, moj majstor (kolega) je vidio šta je on i kako meni napravio pa sam mu ja usput kada sam išao poslom u ZG njih nosio, uz tih 7-8 zamajaca je odradio i nekoliko lamela i korpi, radio je mome frendu koji se bavi poljoprivredom za onaj štagalj od traktora set svega, kvačilo koje sam sebi stavio na 159 i koje klizi nema veze sa njim, kada sam mu ga pokazao prije ugradnje rekao je da je korpa jača i to dosta ali da lamela ne bude držala, to se pokazalo istinitim, ja sam njemu odnesao prije nego što je imao predinafrktno stanje moje set skinut sa auta korpa lamela dvomaseni i rekao da mi to napravi da drži određene brojke, zamajac mi ne bude računao sad drugi puta, jer sam rekao da je prejak onaj koji mi je prvi radio, da sada mora napraviti između orginala i verzije 1,0 sa time da je on to ponudio ja ga nisam to tražio

ne poznam niku ne kažem da laže, svi sa svakim možemo krivo kliknuti ali ja ne mogu reći da me čovjek prevario u niti jednom trenutku i to da kažem bio bih konj i lažljivac, sad kako si to tko bude uzeo ovisi o njemu
Nije bolest sve što boli

Offline Pol ZF1

• Sa stažom
    • Međimurje
« Odgovori #43 u: 14-11-2013, 06:30:02 »
Član sam raznih foruma, ali još nisam doživio da se tolerira da se nekom j...e mater ili se mu govori da ga roditelji nisu odgojili samo zato jer pokušava ljude upozorti da je prevaren...   :confusedbig:

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #44 u: 14-11-2013, 06:36:18 »
Član sam raznih foruma, ali još nisam doživio da se tolerira da se nekom j...e mater ili se mu govori da ga roditelji nisu odgojili samo zato jer pokušava ljude upozorti da je prevaren...   :confusedbig:

ok on je prevaren, nije postigao rješenje sa majstorom, ako ga ja on prijavio to je njegovo pravo, nisu svi prevareni, ne bih dalje ulazio u raspravu  :ok:
Nije bolest sve što boli

Offline Pol ZF1

• Sa stažom
    • Međimurje
« Odgovori #45 u: 14-11-2013, 07:06:51 »
Ne želim ni ja ulaziti u raspravu ali...
On bi trebao šutiti i oprostiti se se sa 2000-3000kn (pričam napamet) zato jer je tvoj frend zadovoljan sa kuplongom za traktor??? Pa di ti je tu logika čovječe....   
Znam, znam... sad ćeš ti opet o tome kako ti samo iznosiš drugu stranu, bla bla....  Stvarno me ne zanima daljnja rasprava. Počelo mi je radno vrijeme, nemam vremena a ni volje.

Ono što mene smeta je da se tolerira vulgaran razgovor na ovom forumu i posezanje za nečijim mamama.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #46 u: 14-11-2013, 07:41:00 »
Ne želim ni ja ulaziti u raspravu ali...
On bi trebao šutiti i oprostiti se se sa 2000-3000kn (pričam napamet) zato jer je tvoj frend zadovoljan sa kuplongom za traktor??? Pa di ti je tu logika čovječe....   
Znam, znam... sad ćeš ti opet o tome kako ti samo iznosiš drugu stranu, bla bla....  Stvarno me ne zanima daljnja rasprava. Počelo mi je radno vrijeme, nemam vremena a ni volje.

Ono što mene smeta je da se tolerira vulgaran razgovor na ovom forumu i posezanje za nečijim mamama.

Traktor nema veze sa pričom

Očito nije našao zajednički jezik za dogovor

Očito ja živim u estoniji jer ako se nisam dogovorio sa majstorom onda ga prijavi meni je to debilno

Zapeo si za frazu

Nije bolest sve što boli

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #47 u: 14-11-2013, 08:22:51 »
A ovakvih stvari je bilo i biće ....

Primjer 2 :

Reparirana letva - majstor ide reparirat letvu (mijenjat one piksne plastične) koja je kriva, iskrivljena od udarca.

Na oko se to nije moglo vidjet.
Uredno on to reparira , i vrati , s napomenom da letva nije ravna ..wtf  :?: ... 1600 kn ode u vjetar + ruke za skinut i vratit i etc ....
Umjesto da je nazvao i rekao da od letve ništa , i da treba druga , a on to lijepo naplati.

E sad na tih već potrošenih cca 2000 kn , moram nadodat još cijenu druge polovne + opet ruke/rad skidaj, stavljaj.
 :wal: ... tek ću vidjet koliko će me ta igra sad koštat.

Eto .... bilo toga i biće .... isti taj majstor napravio xx letvi i svima bilo ok , nije bilo prigovora jbga.

.... sempre gilles ....

Fiuman

• Gost
« Odgovori #48 u: 14-11-2013, 08:57:05 »
nije  :ne2:, do čovjeka sam došao preko dečka koji vozi SR, i prvenstveno sam htio reparirati i pojačati zamajac sebi, moj majstor (kolega) je vidio šta je on i kako meni napravio pa sam mu ja usput kada sam išao poslom u ZG njih nosio, uz tih 7-8 zamajaca je odradio i nekoliko lamela i korpi, radio je mome frendu koji se bavi poljoprivredom za onaj štagalj od traktora set svega, kvačilo koje sam sebi stavio na 159 i koje klizi nema veze sa njim, kada sam mu ga pokazao prije ugradnje rekao je da je korpa jača i to dosta ali da lamela ne bude držala, to se pokazalo istinitim, ja sam njemu odnesao prije nego što je imao predinafrktno stanje moje set skinut sa auta korpa lamela dvomaseni i rekao da mi to napravi da drži određene brojke, zamajac mi ne bude računao sad drugi puta, jer sam rekao da je prejak onaj koji mi je prvi radio, da sada mora napraviti između orginala i verzije 1,0 sa time da je on to ponudio ja ga nisam to tražio

ne poznam niku ne kažem da laže, svi sa svakim možemo krivo kliknuti ali ja ne mogu reći da me čovjek prevario u niti jednom trenutku i to da kažem bio bih konj i lažljivac, sad kako si to tko bude uzeo ovisi o njemu
ok hvala na pojašnjenju
e sad ovako Niku ja znam par godina i reč ču ti da je očito probao sve metode prije pisanja tu na forumu jer od davnih dana kada je imao srebrnu 156wtcc by Marinero odnosno otkad ju je prodao se "pritajio" i sada da odjednom radi pizd... ide otvarat teme s naslovom kakav je bio  :?:
iskreno ja bi isto reagiro i da mi ti napišeš ča ovako jakoooooo biš mi se zamjerio , a ni kriv ni dužan , pojašnjenje toga bi bilo da je on otvorivši temu htio napisati svoje loše iskustvo i time upozoriti kolege na MOGUČE probleme
a ti si reagiro napavši njega jer ti si imo dobra iskustva s tim majstorom  :rolll: mislim wtf. otvori temu i piši kako si imo super iskustva s majstorom ali nemoj uletat kolegi koji je prevaren s opravdanjima čovjek bio bolestan i na putu i neznam ja ča jer ako mu nisi advokat ili rođak nije to potrebno

Alfa_ri

• Gost
« Odgovori #49 u: 14-11-2013, 10:15:24 »
Nema potrebe za pravdanjem ili blatnjenjem čovjeka,Niko se opekao i više neće ići tamo šta god vi pisali ili hvalili čovjeka,kome je i dalje ok ići će kod njega i to je to   :rolll:

Offline Josip 156

• Član Alfa Kluba 9
  • Sa stažom
  • *
  • Alfa 156 ferrari rosso
    • Sveta Nedelja
« Odgovori #50 u: 14-11-2013, 17:48:33 »
Moje misljenje je da su daljne rasprave oko toga nepotrebne!
Kolega Niko nam je iznio svoje iskustvo, i neka smo mu zahvalni na tome, jel ko hoce ici kod toga majstora neka ide sa oprezom!
˝Bez Srca Bili Bi Samo Strojevi˝
http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=62080.60

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #51 u: 14-11-2013, 17:55:45 »
Moje misljenje je da su daljne rasprave oko toga nepotrebne!
Kolega Niko nam je iznio svoje iskustvo, i neka smo mu zahvalni na tome, jel ko hoce ici kod toga majstora neka ide sa oprezom!

:good post

slažem se
« Zadnja izmjena: 14-11-2013, 17:56:25 od danko0013 »
Nije bolest sve što boli

Offline Sale

• Trade Count: (+1)
  • Starosjedioc
  • Punto JTD 330, Civic, A6 3.0TDI
    • Zagreb
    • FB: Auto Evolution
« Odgovori #52 u: 14-11-2013, 21:49:01 »
niko prevaren

a meni ce drzat potebe najbrzeg dizela u hr slj godine, dokazi u 5 mj, vg, vidimo se ;)
13.09@402m - powered by Auto Evolution
www.facebook.com/autoevolutionhr

Offline Niko

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ŠIBENIK
« Odgovori #53 u: 14-11-2013, 22:29:47 »
Sada ću ja rezimirati:

1. Temu sam otvorio u podforumu "Naša iskustva". Moje iskustvo je da me čovjek prevario (Za neuke: Kad ti netko ne napravio posao i uzme pare koje ne želi vratiti = PREVARA) Izmjena originalnog naslova je čista glupost i ukoliko će tako ostati inzistiramvda se tema obriše.

2. Danko, mislim da sam pokazao dovoljno strpljenja i tolerancije na tvoje gluposti no ti si čovječe BUDALA

3. Adio...i neće mi pasti na pamet ikada više podjeliti iskustvo na ovom forumu iako sam dugogodišnji član.  Neka Vas varaju!

Offline Argor

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Koprivnica
« Odgovori #54 u: 14-11-2013, 22:39:36 »
Svoje dugogodišnje članstvo na ovom forumu, mogao si nastaviti i bez ovoga

2. Danko, mislim da sam pokazao dovoljno strpljenja i tolerancije na tvoje gluposti no ti si čovječe BUDALA

jer bi bar ti onda trebao znati pravila foruma.  http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=86.0

A što se tiče promjene naslova, vidljivo je da sam to ja promijenio i što se mene tiče tako će i ostati, a zašto, napisao sam i u temi, imate različite stavove , tebe je prevario Danka nije, svako neka izvuče neku pouku iz ovoga.
« Zadnja izmjena: 14-11-2013, 22:41:38 od Argor »

Offline Pero156TS

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+13)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spider
    • Zagreb
« Odgovori #55 u: 14-11-2013, 23:05:24 »
totalno nepotrebno natezanje oko toga dali je prevara ili ne, prevaren je Niko i tema je trebala ostati takva.
Niko je izneso svoje iskustvo i trebalo je svima služiti kao upozorenje na dotičnog, ako već ulaze u posao da budu oprezni,
a Danko ako si imao pozitivna iskustva sa istim tim likom onda si davno trebao otvoriti temu i preporučiti
istog tog lika i drugima, a ne sad tu uvjeravati ljude kako je majstor poštenjačina, jer očito i nije baš tak pošten kakvim ga prikazuješ 
Spider 115

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #56 u: 14-11-2013, 23:08:54 »
totalno nepotrebno natezanje oko toga dali je prevara ili ne, prevaren je Niko i tema je trebala ostati takva.
Niko je izneso svoje iskustvo i trebalo je svima služiti kao upozorenje na dotičnog, ako već ulaze u posao da budu oprezni,
a Danko ako si imao pozitivna iskustva sa istim tim likom onda si davno trebao otvoriti temu i preporučiti
istog tog lika i drugima, a ne sad tu uvjeravati ljude kako je majstor poštenjačina, jer očito i nije baš tak pošten kakvim ga prikazuješ

:ok:

Postoji Alfa i (ne) postoje drugi automobili.

Offline sale 75

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 JTDm Q2
    • aljmaš
« Odgovori #57 u: 14-11-2013, 23:32:06 »
ako njega nije briga što se priča o njemu( da je,riješio bi stvar sa nikom) zašto bi ga itko drugi hvalio okolo? ako želi da ga se hvali,napravio bi posao kako treba i nebi ova tema postojala....jedina razlika kolko vidim je da niku nije upoznao osobno...pa odatle možda i drugačije ponašanje...

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #58 u: 15-11-2013, 07:56:27 »
ako njega nije briga što se priča o njemu( da je,riješio bi stvar sa nikom) zašto bi ga itko drugi hvalio okolo? ako želi da ga se hvali,napravio bi posao kako treba i nebi ova tema postojala....jedina razlika kolko vidim je da niku nije upoznao osobno...pa odatle možda i drugačije ponašanje...

mislim da je ovo točno

ne pada mi napamet otvarati temu i hvaliti nekoga, jer šta ako taj isti onda ima iskustvo kao Niko, ja mu budem kriv

nisam ja jedini zadovoljan a nije vjerovatno ni niko jedini koji je nezadovoljan

kao što rekoh takav je prema meni imao odnos nije sve crno i bijelo

Sada ću ja rezimirati:

1. Temu sam otvorio u podforumu "Naša iskustva". Moje iskustvo je da me čovjek prevario (Za neuke: Kad ti netko ne napravio posao i uzme pare koje ne želi vratiti = PREVARA) Izmjena originalnog naslova je čista glupost i ukoliko će tako ostati inzistiramvda se tema obriše.

3. Adio...i neće mi pasti na pamet ikada više podjeliti iskustvo na ovom forumu iako sam dugogodišnji član.  Neka Vas varaju!

prijetelju pošto su tebe prevarili a mene nisu ne znam tko je od nas

ja nikada takve stvari ne bih rješavao poštom

Nije bolest sve što boli

Offline ivan149

• Ovisnik o alfistima
  • 159 2,4, 159 2,4sw gtv 3.0 V6 turbo
    • BiH
« Odgovori #59 u: 15-11-2013, 11:03:37 »
Ljudi ne se svadjati, ajmo ovako nit covjeka znam nit znam kako radi ali recimo ovako, moze bit da ima 100tinu ljidi kojima je sve super uradio i to stoji ali postoji i niko kojem je napravio ajmo rec fus i ako mu je stalo do tog da ostane posten trebao je uvaziti i njegovu reklamaciju! Ovako ispada da je niko prevaren, iz ovog ili onog razloga. Nije bitno kako se rjesavaju poslovi, licno, postom, preko nekoga ili golubom pismonosom ja ocekujem da se posao odradi isto, tako da to nemoze i nesmije biti razlog!

Sent from my L920  Tapatalk
#drobipare