0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Danas se malo vozikao, testirao gume i auto preko obd-aSad me zanima na koliko turbo bara mora puniti i na kojoj temperaturi vode bi se trebao paliti ventilator?
Na 1.6? Jel sam ja onda nesto krivo gledao jel moj ide do 2,5?Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
A da gubi zrak na crijevu ic-turbo ili ic-masina da li bi tlak bio manji? I cini mi se da dosta dimi na full gasu. Injektori su na 0,5 odstupanja, neki u minus neki u plus....Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Javite kada idete na taj randevouz dodem i ja malo dimiti
od 21 do 22 je u Speedu pice u pola cijene pa ciljajte na taj happy hour jel je pola kile crne 5.5 kn :hehe:Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
bauštelac modeli , golf kec duja trica silva đurđa : sve redom vrhunski traktori višestruke namjene
nebi ovo kod mene nema sanse danas mi dovezli u kombiju 10 vreca sepa ja ponio samo impregnaciju i 2 silikona :hehe:
a šta da ti se impregnacija prolila sve šalješ dostavom alfa prevozi gazdu ljubavnicu ženu djecu tasta i punicu u iznimnim situacijama ( ne mogu pješke predaleko je) :hehe:
Ma zao mi fusariti po njoj jel je stvarno kao nova... Najrade bi mijenjao s nekim ali takve sanse su nikakve Mozda sve ode u prodaju... Nisam se uopce obazirao na to jel sam vidjeo da je sa 2.4 156 ali ocito nije :