Pozdrav ljudi!
Evo napokon prodao Stila i uzeo 156-icu. Auto je iz 2004 godine, 103 kw, dosta opreme sa 184000 km. Za sad sam zadovoljan ali ima par kvarova na njoj o kojima malo nize. Evo par slika kad sam je uzeo, vise ce ih biti kad je ocistim i bolje poslikam

E sad malo o kvarovima:
1. navodno je egr u banani. Na niskim okretajima jako slabo vuce ali kad prede 2400 okretaja normalno radi. Nista ne cuka nego samo slabo vuce i nema odaziv na gas i baci dim na ispuh (kaze frend koji se vozio iza mene da nije onaj crni nego kao da baci prasinu iz ispuha....). Javlja gresku (ne sjecam se tocno koju) kad se upali auto. Da li je netko imao takva iskustva i da li je to stvarno egr?
2. ne dize mi temperaturu do pola nego ostane na nekih 60-70 stupnjeva. Da li je to zbog egr-a ili je drapio i termostat?
3. s cime odrzavati kozu? Trenutno je dosta uscuvana ali je jako gruba i trebalo bi je s necime omeksat. Ja sam mislio sa kremom za ruke ali ako zna netko neko sredstvo za to molio bi preporuku.
4. kako se dize naslon za ruku? Kada je spusten ne moze se dignuti u okomit polozaj nego dode do pola, pod 45 stupnjeva, i ne ide dalje...
5. da li ima gdije za kupiti kopce interijer? Konkretno mi trebaju one sto drze doljnji dio poklopca od osiguraca ispod volana, za vozaceva vrata i jos par okolo po autu.
Evo toliko za sad. Moram rijesiti te kvarove i onda ce biti sve pet. Po autu je bilo smole i to sam danas jedva ocistio pa kad ga operem i bacim neke fotke budem stavio.