Vidim nije su pisalo dugo... puj puj prašina :hehe:
Evo da malo otpuhnemo prašinu...
Pred 2 tjedna sam dobio konačno original crijevo od blow offa pošto je na tom motoru reciklirajuči....
Sve složil uredno,auto vergla,ima iskru ali NE PALI!
Poslušal toma,stavil druge gotovo nove svječke od HGTa i upali ko mina,radi 10 minuta i lagano se ugasi...
Opet ga upaliti je nemoguča mislija...
Svječice mokre i smrde po gorivu...
Pokril ga ceradom tj. sa čak 2 i dekom da mu nebude zima i pustil si mira....
U međuvremenu sam kupio za njega par setova felgi,gotovo nove Barum B2 215 40 17 gume,strut bar,farovi s lećom,diskovi,pločice itd...
Dvije stare dok je bilo sve na crnom,on je neki dan otišo u staro željezo,pokoj mu duši,al oba srca su kod mene i HGT i 20vT

Novi set Tsw pace 17" felgi,imam 2 seta jedan je za crvenog HGTa
Uređene čekaju da ih krenem polakirat

Još jedan set sa HGTa kojeg sam uzeo za dijelove naravno 17"

Pa sam uzeo još jedne samo zbog skoro novih guma

Pa onda još jedan set 17" Oz superturismo 17" jednu moram popravit

Farovi s lečom origigi VAleo

Drugi blow off sa original crijevom za povrat

Strut bar Sparco

Kupljene nove svječke Bosch sa 4 elek.. da ga probam upalit

Posuđen dvoklipni Forge od Ivana,hvala...

Nove pločice i skoro novi diskovi....

I to je to zasad,prvo ga treba upaliti pa vidjeti kaj dalje....
Postoje milion mogučnosti,od toga da je pumpa goriva od stajala odhebala i nema ok pritisak,do mafa,injektora,blow offa itd...
Kupit ču friško gorivo kad snjeg ode,uliti i probati ga upaliti s novim svječicama...
Bumo vidli kaj bude,ak niš pe kod mehaničara

Moram još dati proborati diskove na 4x98 rupe,probušiti ih kak su bili stari pošto je jedan puko kod udarca u pod u srcu,kupil sam druge neda mi se zezat stim i probušiti ih ko stare po kočionoj površini...
Imam plinsku instalaciju za 8cilindara,razmišljam dal da to slažem na njega il vozim na benzin kad jednom to bude kak treba...
Zasad je pokriven,stoji na dotz felgama i čeka...

Evo otkril brava ispod dvije cerade nakon dva meseca...
Prvo kaj sam videl da mi je deda kod pokrivanja auta ceradom krstil prednje staklo,i ima pukotinu 40cm,vajda je nekaj metal po staklu....
ZAmjenil mu svječice,glanc nove....
Rješil sam curenje vode u auto,sve me sram reči kaj je bilo

Auto nikak da upali dok nije stric zdemal slučajno instalaciju struje...
Znači kvar je negdi u instalaciji....
Nekad pokaže kod kontakta lampicu ubrizgavanja,nekad ne,onda zdrmam kablove napred i zasvjetli i auto upali
Auto je upalil,sve ok,kad se instalacija zdrma auto krepa,treba vidjeti kaj je....
Uspel sam ga danas upaliti i malo se prepeljati,ali nejde preko 4500 okretaja ko da je u safe modu nekom...
Auto ko da zakuca na 4500 blokadu i ak mu dajem gas samo spucava od goriva valjda kroz auspuh....
Ajde bar znam da je od struje pa imamo od kud početi tražiti uzroke
Nadam se sve to rješiti do kraja mjeseca i ide na registraciju jer sam brava hgt prodal i imam fraj policu jednu....
Kako auto nabire i fučka.... jaooooooo
jedva čekam da se to posloži....
ZA one koji neznaju ovo je zvuk taj,ne neki traktori itd
Fiat Coupe 20 VT Blow Off by ProPerfektEvo par slika...

Sorry na zagorskom dijalektu