Malo update sa 164-kama

Spojler išao dole

Ako bi komu bilo u interesu, ja ču napravit kalup za spojler i napravit lakše spojlere. Cijena izradnje če biti 100-150€.

Volan u mojo TS. Volan je ludnica!

10l posuda za staklo i farove isto več na TS

Najbolja i najskupija stvar, električki amortizeri. Prednji več na TS. Stanje jim je super!

A dizelica sa TS amortizerima i fedrima super nizka i tvrda ko prije

Budale su uništile zadnji branik in

dodatak branika, jer je avspuh skroz bio u stiku sa obojim i sve je rastopio

Ovo ču sve trebat nekako popravit. Srečom imam jedan viška branik pa ču valjda ovaj dio koji je uništen dati promjenit u ZG firma varplast ili nešto tako. Vare sa plastikom.

TS i

branik. Fora je, da je TS još malo niži, jer ima ovaj lip

Serijske zadnje prečne palice i moja koju sam dao izradit, tako da če biti zauvijek i zadnji dio još stabilniji sa 3.0 stabilizatorjem

A što se TS tiče..prednji dio je puno lakši od V6 i TD, pa je malo visoka ispred zbog jačih federa. Nadam se da če se još malo spustiti, kar bude sve na njoj, jer je sad fali više od pola

lampe isto bile polamane

Svijete 1000 puta bolje od TS lampa

A dizelica skoro gotova. Još prednja sjedala promjenim i zadnje amortizere i gotova je.

TS još uvijek izgleda grozno. Treba nabavit neke 16 cola felge, jer ove original više ne idu skupa sa

kitom

Što se dizelica tiče. Sredio sam več ogromno stvari i još puno ču jih sredit, pa onda ide u prodaju. Ako bi koga zanimala nek mi pošalje privatno poruku

Što se hrđe tiče. Nema skoro ništa!!! Iza oko zadnjih ruka (klasika na svim 164) i 2 rupe na podu. Par stvari za promjenit i avto je u super stanju. Tankaj i vozi