I te kak bi pasal, još ako ti idu 2 lonca, svaki sa jedne strane, da vidiš belaja,
od uha do uha, frend mi ima na BMW-u 325i 2 yap lonca i zvuk je da se naježiš, tvoj 6-tak će imat sigurno isto duboko mrmlajnje na ler gasu a na kakvih 5000-6000 okretaja će vrištat reskim zvukom, neznam kak da to opišem, ako si čuo na bilokakvom 6taku, BMW mi ima jako sličan zvuk kao i alfini 6taci, sa nekakvim protočnijim stražnjim loncem sa okruglim nastavkom, e to bi ti otprilike bilo to, a jedan dodatni efekat takvog yap protočnog lonca ti je pucketanje iz auspuha, npr. dodaš naglo gas i pustiš i onak zvući bu-bum,bum-bum,buuuuu, tak je slično kod mene a i na tom BMWu sa 6 cilindara tak zvući i meni je to super, ko kod starijih automobila sa malo raštelanim fergaćima

neznam gdje si ti čuo sličnost bmw-ovih šestaka sa alfinim, bmw ima puno dublji zvuk a alfa viši nešto slično ferrariju visoki zvuk a ovo što si reko "bu-bum,bum-bum,buuuuu" ak sam dobro skužil

jer teško je skužit ovak na kaj misliš ali takav zvuk imaju turbaci pucketaju bacaju na auspuhu, ja recimo sam skinuo srednji top (lonac) i imam drugi zadnji lonac širi ovalni i dere se dosta dobro i baca na auspuhu jer je turbak, ali svejedno niti blizu npr. 325 ci šestaku ima mi frend takvog i puno je dublji zvuk za razliku kod alfe koja ima duboku zvuk (barem u mom slučaju) na 1500 i 2500 okretaja sve ostao do 7000 iliti crvenoga je prodoran visok zvuk, a razijelov yap style auspuh je sjeo kao saliven i definitivno stoji na 146-ici