0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma ne budi lud pa zna proc i po pol godine prije nego oni salju obavjest a kad posalju imas 15 dana rok da vratis...a kasnije moras jos nes vise platit ako vratis...daj se skuliraj i nis ne vracaj
Misliš? :Mislim da su kod mene malo ažurniji... Jer kad Ladu nisam odjavio, došla mi opomena za dva tjedna...
Prije je bilo tako, mogao si ne odjaviti vozilo mjesecima...ali baš smo danas na poslu razgovarali o tome, navodno po novome ako ne odjaviš vozilo u roku od 15 dana od isteka registracije slijedi kazna od 1000kn!!! Malo mi je to čudno i previše, ali sve je moguće.
meni je ova 33ojka neodjavljena već 3 ipo miseca i nikom ništa a bojim se da ti neće čuvat table koje si prrobušija jer oni to smatraju uništenim, tako da će vjerojatno morat bit poništene :rolll:po meni najbolje rješenje- registriraj je kako god znaš- zaduži se, prodaj kuću, pasa mačku,zemlju....
..mos i sebe stavit na aukciju ..mozda bude zainteresiranih :hehe:
: : :A jeste ludi!!
Tablice ti se čuvaju najviše 90 dana od dana odjave alfice, tak da samo znaš, e sad dal ih mogu duže čuvat to neznam
Točno, mislim da kasnije možeš opet produžiti 90 dana ako opet platiš nekih 20-ak kuna ako se dobro sječam...
neregistrirano motorno vozilo ili istek prometne dozvole više od 15 dana, je novčana kazna od 2000 kn. tako da možeš očekivati kada budeš vračao pločice mogao bi dobiti i uplatnicu na tu sumu
Znači da je stvarno istina...
(Image removed from quote.)Fali mi... Ja bi se vozio!!! :sp
Moj je veći! Fi 120!Koliki je tvoj? Fi 100?
Ma glavno da ima zvuka, fi 98 bez silencera Ne vidi se na slici ali je postavljen malo ulijevo, tak mi izgleda više fora nego da je ravno.
Moj je isto ukoso!