euroherc ekipa je totalni šljam,svojevremeno su mi ponudili odmah u glavu sastanak sa generalnim za dalmaciju nakon što su culi da želim napraviti 100 polica za sezonu,radilo se o rent a caru al to nije ni bitno ugl lik mi odma ko iz topa a prvi put me u životu vidio davao 10% povrata na glavnu sumu mjesecno po svom potrčku iz Du naravno u kovertici ALI sa policama je naravno bila "kvaka" da sad ne duljim I obrazlažem cjelu problematiku pogotovo vezanu za by back system na koji radi vecina rent a car kuca...nitko nije imun ni svetac al nisam ni lignja pa sam ga uredno odjebakus....meni se u to kolo ne ulazi a I firma nakon saobracajki bi imala zavrzlama no da smo jasni sve do jedna kuca je MAFIJA kad se radi o osiguravateljskim kucama,sve imaju masla na glavi ne u kilogramima nego u tonama.
Sad kad uđe konkurencija daleko da su oni sveci al ovoj gubi nedam vise ni lipe cisto iz principa kao ni HEP-u koji eto sad kao može spustit cjene struje a do juce nisu mogli,o bankama da ne govorim,ja san neka cudna biljka kao što mi je I auto I ne borim se vise protiv svoje ludosti nego sam je prihvatio a kome smeta nek ide....,ne tako davno sam poslodavcu koji mi je uvjetovao banku rekao ne da necu u tu nego ni u jednu I da cu zatvorit sve racune I placu hocu u kuverti,ja po zakonu ne moram u banci racun ni imati a on ako mi da otkaz da ce me sanjat,,,,malo sam se istresao sorry svima al sjebala me baba na šalteru sa ponovnim placanjem cestarine registriranog auta koja jednu prostu recenicu slaže 5 minuta a na tom poslu je valjda od prije krista.
Poanta:
Nisu bitne asocijacije nit to što smo trenutno u EU,bitan je degenerativan gen nataložen glupostima kmetova koji su do jucer srali na livadi a danas mi govore što da nosim,jedem I pijem I gdje da mi pas piški I kaki.