0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...preko 200, minimalno 3000kn...ako se i dogovoriš, to je bar 1000kn...za 5 minuta užitka, previše... :
Mene snimilo na D1 u nekom selu , 90kmh, a bilo ogr 50... Vidio mi probne tablice pa pita jeli to isprobavam auto .... 250kn
Ima ima ja sam tako tek naknadno saznao da su me 3 puta slikali. Skinuli me sa autoputa prema sarajevu i da odmah idem platiti kazne...zadrzali dokumente od auta dok nisam donio uplatnice..nasrecu kazne su bile male...Stajali su kod naplatnih kucica i provjeravali tablice, kad vide da imas kao stranac neplacene kazne odmah uzmu dokumente...
amater...za takve sitnice se zica opomena i ostavi za gablec...
A drugonsu stacionarni radari, takvih imas mozda 15 u cijeloj BiH a jedan jedini na ac pred naplatnim kucicama, imas tocne lokacije na netu
Pred svakim stacionarnim radarom imate upozorenje, takav zakon, a danko cim udjes sljedeci put u bih pravac policija rijesi kaznu da ze nebi uhvatili u neka doba noci jer onda moras cekati jutro da platis, jer policija nemoze naplatiti na licu mjesta
A onda ce zena u zatvor hehe, ne zastarjevaju vise, i provjeravaju po tablicama, znaci cim te patrola zaustavi s tim vozilom ce ti biti placanje
ma lako cemo za to, ipak svi oni dolaze u i oko makarske na more tako da