0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jel ćeš ići u nedjelju u daruvar ?
Sto je u Daruvaru u nedjelju? :
Ok. Ja ću biti natrag i slobodan oko 19 uvečer. Da li je netko za after na istom ili drugom mjestu? Sent from my D6503 using Tapatalk
Volje se ima. Ok, dok budem prelazio granicu ti se javim na Mob pa se čujemo.... Sent from my D6503 using Tapatalk
Navece zaletite do hercegovca
Danas negdje oko Kaposhvara... Sent from my D6503 using Tapatalk
Ajde pali sarenku pa idemo do djurdjevca....a mi se kasnije na povratku doma malo provozamo po bilogori....
Samo mali hint, ali upravo poslano na kućnu adresu..... Zamašnjak... Stage 3 kvačilo...i q2....Uskoro stižu i nova iznenađenja... Pošto prasica ne ide u penziju neka prođe kroz renesansu.... Sent from my D6503 using Tapatalk
Cg motorsport ili ?
Kako smo pričali svi dijelovi sa JTD-Performance, isti kao i na njegovoj 147. Dakle stabilno i provjereno drže ono što on ima...A mapa je na max. injektora dakle 272ks. Kod mene će biti manje, makar na početku. Sent from my D6503 using Tapatalk
Odlično Ja bi obavezno poboljšao kočnice i dogradio ovjes strut barovi i sl da to može pratiti motorMethanol?
Gornji bar je gore. Amorti sa kraćim oprugama i kruci od originala 30 posto su već gore....Metanol, daj prije ti Sent from my D6503 using Tapatalk
Znači uređuje se 156, ništa onda od vikend auta? :
Ako sve bude ok za dva tjedna ugradnja i peglanje mape
Za sad nista. Doma sam manje od mjesec dana na godinu. A baš me svrbi i da vidim kako ovo ide kad se sredi full... E onda mi daš upute kako, gdje i slično. Možda i narucim odmah.Sent from my D6503 using Tapatalk
Za sad nista. Doma sam manje od mjesec dana na godinu. A baš me svrbi i da vidim kako ovo ide kad se sredi full... E
Ja sam već naručio stiglo je idem na ugradnju za dva tjedna
Al ne radiš po principu 2-2 ili 3-3 ? Pa imas li godisnji neki?