0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: AA-lfa - 05-07-2007, 16:54:27obzirom da počinje kiša (Image removed from quote.), sve mi se čini da ćemo sjedit u autima ili u McDreku a u ZR otpada terasa, išli bumo se nutra usmrdit (Image removed from quote.) uzmemo klopu i poredamo se u krug i sijedimo u autima i razgovaramo sa svijetlosnim signalima )) kao davne 1945 g ))
obzirom da počinje kiša (Image removed from quote.), sve mi se čini da ćemo sjedit u autima ili u McDreku a u ZR otpada terasa, išli bumo se nutra usmrdit (Image removed from quote.)
Citat: reddevill - 05-07-2007, 16:58:02Citat: AA-lfa - 05-07-2007, 16:54:27obzirom da počinje kiša (Image removed from quote.), sve mi se čini da ćemo sjedit u autima ili u McDreku a u ZR otpada terasa, išli bumo se nutra usmrdit (Image removed from quote.) uzmemo klopu i poredamo se u krug i sijedimo u autima i razgovaramo sa svijetlosnim signalima )) kao davne 1945 g ))(Image removed from quote.)
slijedi crvenu strelicu:(Image removed from quote.)Dakle ides prema Gorici, nemres fulat - po velikoj cesti, u jednom smjeru je Gorica u drugom Zagreb Seb ti ostane na lijevoj strani kad ides u smjeru Gorice.Samo ravno po gorickoj cesti..Na ulazu u Goricu s desne strane ti ostane AutoZubak.Onda imas desni zavoj prema Ininoj benzinskoj koja ti isto bude s desne strane.Odmah nakon nje je Kaufland.Drzis se te ceste jos uvijek...Cesta ima dve trake, par semafora, lijevo i desno su ti zgrade.Vozis RAVNO dok ne vidis s desne strane McDonalds.Kad ga vidis, na tom semaforu odi desno prema njegovom parkingu.I to je to
kada ćemo opet ovako (Image removed from quote.)
nisam naletila na kanal , crna i crvena su obje na dvorištu al sam imala neke druge nepredviđene događaje ... isprike za nedolazak
Citat: Agneza - 06-07-2007, 00:11:56nisam naletila na kanal , crna i crvena su obje na dvorištu al sam imala neke druge nepredviđene događaje ... isprike za nedolazak bumo ti uvažili isprike ))
polako i s guštom u više zalogaja
Citat: reddevill - 06-07-2007, 00:13:06Citat: Agneza - 06-07-2007, 00:11:56nisam naletila na kanal , crna i crvena su obje na dvorištu al sam imala neke druge nepredviđene događaje ... isprike za nedolazak bumo ti uvažili isprike ))pred disciplinsku komisiju s njom ))
Citat: Tomek - 06-07-2007, 00:13:41Citat: reddevill - 06-07-2007, 00:13:06Citat: Agneza - 06-07-2007, 00:11:56nisam naletila na kanal , crna i crvena su obje na dvorištu al sam imala neke druge nepredviđene događaje ... isprike za nedolazak bumo ti uvažili isprike ))pred disciplinsku komisiju s njom )) zadnjih dana kaj god isplaniram, krivo ispadne
zadnjih dana kaj god isplaniram, krivo ispadne
Alex ko da se na ovoj slici gore pita :"hoce li mi cijeli stat"